anonim95 egeemomms bugün bende gideceğim ilk kez muane olucam beta hcg 9153 çıktı çok heycanlıyım neler yaşayacağım. 🥹
anonim95 egeemomms adetim düzensizdir benim son adet tarihime göre 10 haftalık gözüküyor uygulamalarda fln bakalım kesin sonucu doktor da öğreneceğim😍
Sedaa_ egeemomms ay hadi hayırlı olsun bende yarın gideceğim 5+1 olacağım ilk muayene olacak çok heyecanlıyım keseyi bebeği görürüz inşallah 🫶🏻
yigitbebeninannesi egeemomms ben de keseyi gördüm minicikti mercimek tanem😍2 yada 3 hafta sonra tekrar gidip kalp atışını dinleyecez inşallah. Doktor folik asit verdi fakat pahalı geldi bana sağlık ocağı doktoru yazamıyor mu artık
zynp92 egeemomms ayy gözün aydın canım 🥰bende bugün çok şükür duydum kaç haftlik seninki bu arada aynı tarafta keselerimiz 🌹
egeemomms yigitbebeninannesi Ya gözünüz aydın😍 folik asit yazılmıyor ücretli diye biliyorum bende 400 küsüre almıştım
yigitbebeninannesi egeemomms Yaa değişmiş o zaman oğluma hamileyken sağlık ocağı doktorum yazmıştı 600 tl ye aldım ben de 😅
zynp92 egeemomms baya aynıymışız 😅ins sağa salim alırız kucağımıza rabbim olmayan herekese nasip etsin