Meriveannesi papatyakokulugece oyyy oda var ya çıkmazsın topluma yine de işte kapılıyor ister istemez Allah’ım şifa versin 🤲😊
Deleted33000 Meriveannesi ben süt olayına apek inanmıyorum ama inşallah faydası olur bebişe kuzum huysuzlugu da vardır simdi
Meriveannesi Deleted33000 canım sen günde ne kadar veriyosun şu bebişine severek mi içiyor yoksa sen mecburi mi veriyosn
Deleted33000 Meriveannesi ben ek gıda çok verdiğim için suyu da çok veriyorum bazen iştahla içiyor bazen de istemiyor zorlamiyorum ama vermedigim.zaman bakıyorum huysuzlaniyor su veriyorum sakinliyor anlıyorum su istediğini seninki içmek istemiyor mu
Deleted33000 Meriveannesi yok bacım bizde de tam tersi kabızlık oluyor bagirsaklari ek gıdaya alışmaya çalışıyor isal de diş döneminde olabiliyor kuzum uzun sürerse doktora götürürsun
Meriveannesi Deleted33000 canım ense ve kafa arkası sıcaklık oluyor ateş işte sen tecrübelüsindir ilaç verdim duş aldırdım iyi geldi
Meriveannesi GirlandBoy_Mom çok Şükür iyi sağol canım duşa soktum iyi şükür🤲 Sen nasılsın yavruların nasıl
GirlandBoy_Mom Meriveannesi dişi mi çıkıyor acaba kuzum Benimkide öyleydi şuan dişini çıkardı rahatladı İyiler şükür kuzum dişti ataktı derken yıkılmadım ayaktayım 😂
Deleted33000 Meriveannesi iyi bari canım ölçünce kaç çıkıyor ateşi peki yoksa bölgesel yanmalar mi ah bu diş dönemi yavrularımıza neler yaşatıyor ya