Meriveannesi Kızlar dünden beri ateşleniyor carpol verdim geçmedi öyle yüksek ateş değil ama hastaneye de gitmek istemiyorum salgın var acaba dişten olabilir mi
nursenasu27 Meriveannesi galiba salgın var canım herkesten bunu duyuyorum çocuklara hep hava falan veriyorlarmış dikkat edelim Rabbim esirgesin inşallah hastanenin aciline girince iyiysek bile hasta olup çıkıyoruz
Meriveannesi myangelson ateş ölçerim olmadığı için ölçemedim hastaneye götürdm orda da normal çıktı sizde de mi aynı durum
myangelson Meriveannesi bizde de diş çıkıyor 3 diş birden oğlum 11 aylık ama ateş falan olmadı bizde. İştahsızlık oldu sadece. Doktor demişti diş döneminde hafif ateş iştahsızlık ishal olabilir haberin olsun diye
Meriveannesi DarkLuna bilmiyorum ki doktor kulağına baktı enfeksiyon var dedi sizde olmuşmuydu böyle bi durum
DarkLuna Meriveannesi bizde de boğazda enfeksiyon vardı ve sanırım ilerledi yanağı şişti pazartesi antibiyotik yazdı bizde kullanıyoruz
Meriveannesi myangelson kulak çekme yokda bende anlamadım ateşten dişten olduğunu düşğnmüştüm elhamdülillah🤲 iyiler evlatlarımız canım iyi de olurlar 😊💐
Meriveannesi nursenasu27 evet canım acil öyle kalabalık ve dip dibe oluyoruz ki ister istemez kapıyoruz salgını büyük insan bile zorlanıyor yani 🙄Âmin 🤲Rabbim korusun
myangelson Meriveannesi benimki de çok kulak çekerdi kulağı akardı mesela enfeksiyon oldu sanmıştım doktor diş dönemi çeker normal demişti belki sizde de kulağını çekiyorsa dişle karıştırmış olabilirsiniz diyecektim. Aman olsun Rabbim dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun 🤲🏻❤️
Meriveannesi papatyakokulugece evet canım topluma girmemeye çalışalım bu süreçler de geçer Geçmiş olsun sizlere de 😊
papatyakokulugece Meriveannesi hiç dışarıya çıkmıyorum biri iki biri dört buçuk aylık tüm gün evdeyim yanıma kimse gelmez oturduğumuz yerden hasta olduk
Meriveannesi DarkLuna DarkLuna öğlen verdim canım ateş düşürücü sütü mi danlattm kulağına bakalım Allah’ım korusun 🤲
Meriveannesi papatyakokulugece oyyy oda var ya çıkmazsın topluma yine de işte kapılıyor ister istemez Allah’ım şifa versin 🤲😊
DarkLuna Meriveannesi ben süt olayına apek inanmıyorum ama inşallah faydası olur bebişe kuzum huysuzlugu da vardır simdi