Iremsel_ Zeyneplemutluluk oy maşallah vesile olmak ne güzel bi mutluluk oldu bana rabbim yardımcın olsun güzel anne 🤲🏼🪽💖
yesildoga Iremsel_ bende 24+5 haftalık hamileyim bu ayeti gördüğümden beri aklıma her geldiğinde okuyorum inşallah benim ve bekleyen herkesin de su gibi doğumları olur 😌
Zeyneplemutluluk Iremsel_ çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Daha doğuma çok var ama her gün okuyacağım inşallah 🧡
yurdgul momtobe__ gözünüz aydın nasıl geçti doğumunuz. Perşembe günü bende sezeryan olacağım büyük ihtimalle bebeğin suyu azalmış.
Iremsel_ Zeyneplemutluluk rabbim yardımcım olsun su gibi doğumun olsun inşallah sağlıcakla kavuş miniğine 💖✨🤲🏼🪽
momtobe__ yurdgul ayaga kalktim ilk yuruyusumu yaptim kaynanam refakatcimdi ama suan uyuyor 😁😁 kendim emzirdim kucagima aldim uyuttum sukurler olsun
momtobe__ aleyy53 bebegimij kalp atislari yavaslamisti 24 saat sanci cektim acilmam yoktu mecbur sezeryana alindim
sanli26 momtobe__ Ahh ahh bu refakatçılar.. Rabbim güç kuvvet veriyor da kendimiz halledebiliyoruz şükürler olsun. Sağlıkla büyütün 💖
yurdgul momtobe__ Oo süpersiniz. İnsallah bizimde güzel geçer doğumumuz. Benim eşimle kaynanam kalacak. Kaynanalar uykuyu sever bizimki şimdiden orda yatma planı kuruyor 😅