smyyy95 Kızlar ilk 5 dk kıl gibi görünüyordu yarım saat sonra böyle bir çizgi oldu sizce kuruma çizgisi mi
yldzata smyyy95 bu markayı hiç kullanmadım ama çizgi belli oluyor silikte olsa var canım, kuruma değildr bence o çizgi Eğer hormon yeteri kadar yükselişmişse eğer o silik bile olsa çizgi gözükür zaten
zynpdr smyyy95 inşallah vardır . Güvenilir bi test bende bununla öğrendim benim ilk başta böyle değildi . Kuruduktan spnra tek taraflı kıl gibi çizgi oldu . Elinizde başka test var ise sabah tekrar deneyin de emin olalım . 🌷
hilalaselll4 smyyy95 ayy aşkım çok sevindim adına seni çoktan görüyorum buralarda ben de awox yaptım kıl gibi ince çizgi var ama 8 gün var benim
smyyy95 yldzata kaset test yaptım silik çıktı bunda daha belli olur zannediyorum yaptım ilk çok az gördüm koydum bir kenara sonra baktım tekrar böyleydi
yldzata smyyy95 anladım bence hamilelik var gibi madem kaset testte de silik varsa olumlu , peki adet gecikmesi oldumu belirtiler var mı
Miraclem Bence vardir. Ben yapmistim bu testi daha önce 30 kere de baktim cizgi cikarmamisti sonra regl oldum zaten
yldzata smyyy95 benımde aynı kasıklarda Ağrı ve mide hazımsızlığı bulantı ve göğüslerde şişme ve sızı mevcut ve test yapmıştım silik çıktı
smyyy95 hilalaselll4 canımm çok teşekkür ederim inşallah hevesim kursağımda kalmaz inşallah sende pozitifi görürsün 😊🤲
smyyy95 yldzata benim hiç belirtim olmadı ilk çocuğum da hatta adetlerim de bile belirti yaşamam o yüzden var mı yok mu bilemiyorum sadece kaslarım da doluluk hissediyorum