iyiliktozu smiiyy Songül Alemdaroğluna gidiyorum canım. Central Plaza’da kliniği var. Medline ve Acıbadem’le çalışıyor hastane olarak. Yakın takip ve ilgi istiyorsan tavsiye ederim. Doçent bu arada.
Bezelye1 iyiliktozu ayy çok fazla değil mi Halil İbrahim hocaya gidiyorum şubatta 1800 oldu muayene ücreti
iyiliktozu smiiyy haklısn canım ben riskli gebeyim ondan gidiyorum. O yüzden dedim sıkı takip gerekliyse diye.
iyiliktozu Bezelye1 yani fazla canım. İnan bizde 2 memuruz fazlası değiliz yani. Ama ben riskli gebeyim yakın takip gerektiren. Her özeldeki doktor bu kadar ilgilenmiyor. Her hafta muayene oldum düşün. Ayda 2 kez bu ücreti ödedim 🥹.
Bezelye1 iyiliktozu oyyy rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım günümüz şartlarında zor gerçekten ama hem senin hem bebişin sağlığı için rabbim kolaylık versin 💖💖
hazalimanli Güzelyalı Hastanesi Celal Bey,ilk doğumumda da onunla takibimi yürütmüştüm şimdi yine onunla takipteyiz. Sakin,sevecen ve yönlendirici.Tecrübesiyle, kendinizi onun kontrolünde rahat hissedeceğinize inanıyorum.
ArelinAnnesi1 imaramm evet ona gidiyorum da uzak bi ilcedeyim diye 1 kere gidebildin mart 16 da nasipse sezeryan günümü alacağım
iremoldaz smiiyy Algomed hastanesi doktorum da Özgür Kayaselçuk çok fazla kişinin önerisiyle gittim çok da memnunum
iremoldaz smiiyy Algomed hastanesi doktorum da Özgür Kayaselçuk çok fazla kişinin önerisiyle gittim çok da memnunum
cansucansy Güzelyalı’daki Perihan Hanımla başladım ama 3. Ayda yollarımız ayrıldı fetal DNA için beklemek istediğimi bir sorun çıkmazsa da sakin bir hamilelik geçirmek istediğim için yaptırmak istemediğimi belirttim tam da bu konuşmanın üstüne 2’li testi düşük risk gelmiş sıkıntısız bebeğimde ense kalınlığı(?) tespit etti tabiki korku içinde Selim Büyükkurttan randevu alıp kendi önerdiği yerde fetal DNA testimi yaptırdım her ikisinin sonucu da sıkıntı olmadığı yönündeydi. Şimdi Medline da İlay Gözükara ile devam ediyorum sakin ve anaç tavrı o kadar ruhumu dinlendiriyor ki baştaki bütün o dramdan sonra ilaç gibi geldi çok şükür 🙏