baliminannesi06 benim hafta kalacak solunum ciğer vs gelişsin diye
Doğum yaptım
Tbrk ıkınırken çatladı doktor tampon dikişlerle durdurdu normalde bebeğim dikiş olmadan doğdu
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun çok zorlu bir süreçti ama küvezde de olsa kavuştum çok şükür kızıma ♥
ZeynepSare kaç haftalık doğdu ki kuveze gerek kaldı ? Geçmiş olsun bu arada Allah size bağışlasın 🙏
ZeynepSare Gecmis olsun Allah kurtarmis. Yag ile vajina icine masaj yaptiniz mi hic son haftalarda
Aallah acil sifalar versin isallah canim sag saglimisallah bebeginde kuvezden cikar meleginle beraber evinize gidersiniz cok gecmis olsun 💜🙏
Caglamehmet 34+5 Çok şükür Rabbim bağışladı ama
1 hafta küvezde kalıcak solunum sıkıntısı var biraz
Genchamis yok hiç yapmadım doktor gerek yok dedi karnıma baskı yapınca ebeler mecbur kesi atıldı
Allah acil sifalar versin sanada bebeginede insaallah.
ZeynepSare çok şükür 🙏 Rabbim kötü gününü göstermesin inşallah maşallah büyümüş annesi tez zamanda verirler 😊😊
Caglamehmet amin inşaAllah canım çok şükür iyi durumu ama insan özlüyor işte göremeyince daha kokusunu hissedemedim ☹Nasip diyorum sağlıklı olsun da
ZeynepSare canım ya .. sağol bilgilendirdin inşallah bebeğin sağlığına kavuşur olur öyle ben 1,5 ay küvezde yatanı biliyorum şuan 5 yaşında yeğenim ondan dolayı takma şakın sürekli süt sağıp ver moralin i yüksek tut yeterli Rabbim bizlere de nasip etsin inşallaj benim de az kaldı 32 olduk bakalım ...
seydanurceyhan Allah razı olsun canım amin inşaAllah çok sağol 😘♥
baliminannesi06 hep yatarak dikkat ederek bu haftaya kadar geldik Rabbim bağışladı bize inşaAllah cümlemizinkini bağışlar canım çok sağol ♥