askn1 merhaba kızlar benım adetim 2 gun geçti test yaptım az önce böyle camerada cıkmayan tarzda olur ya onun gıbı sizce var mı yok mu bana göre yok ama o gördüğüm hayalet çizgi şüphelendirdi anlamadım bakarmısınız
DarkLuna askn1 bişey göremedim bitanem ya insan ne hevesle yapıyor bu testleri biliyorum ama göremedim 🥺
rumeyyurmom sevimlipandahii regl olmuştum tekrardan letu kullandım dün bitti bir de doktorum bana bir takviye verdi bana dedi ki ilk ay gebelik oluşturamadığımız hastalarımıza veriyoruz bu takviye direkt olarak yumurtalıklarına etki edecek kalitesini arttıracak büyük ihtimalle 29 unda randevum var tekrar çatlama iğnesi yapacağız
melanuurr rumeyyurmom ay merak ettim ne takviyesi bu bende yarın ovitrelle vurulacağım bin bir hevesle
sevimlipandahii rumeyyurmom çatlatma iğnesi olarak hangisini kullandın Bide nasıl agrisi falan var mı
rumeyyurmom melanuurr femibloom diye bir takviye biraz araştırdım genellikle tüp bebek tedavisi gören kişiler kullanıyormuş ama doktorum bana da verdiyse baya etkili bir takviye diye düşünüyorum inşallah siz emeklerinizin karşılığını alırsınız 😍
rumeyyurmom sevimlipandahii prengly diye bir çatlama iğnesiydi çatlama iğnesini yaparken mi ağrı yoksa çatlama iğnesinden sonraki süreçte ki ağrı mı
rumeyyurmom sevimlipandahii vurulurken yakıyor sadece e tabi ağrı da oluyor ben yütümekte zorlamıştım kalçama vuruldum iğneyi 🤭 iğneden sonra kasıkta batma oluyordu ara ara ama özellikle göğüs hassasiyeti çok vardı bende adetime yakın da göğüs hassasiyeti oldu ve zaten adet oldum şuan anlamadığım bir şey var bir kaç gündür asla tuvaletten çıkamıyorum sürekli lavabodayım acaba doktorumun verdiği takviyeden dolayı olabilir mi anlam veremedim ya asla oturamıyorum sürekli tuvaletteyim
sevimlipandahii rumeyyurmom olabilir mi hiç bilmiyorum ki 😂🤷🏻♀️ Son adet tarihin ne zaman bende 2 ay olmadım tam dongumde yine oldum ilaç falan kullanmadan 🤷🏻♀️ gerçekten bu pcos bizle dalga geçiyor
rumeyyurmom sevimlipandahii son adet tarihim 17 Ocak 19 ocaktı erkenden oldum çatlama iğnesi olmuştum o ay bu ay da işte letu ve femibloom takviyesini kullandım letu bitti takviyeyi kullanmaya devam ediyorum 1 aylık o 29 ocakta randevum var beklemek çok zor ya 🥲