nursemaa_1 Yazmelegi_ çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bende bunu okuyunca bı tedirgin olmadım değil rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yazmelegi_ nursemaa_1 tedirgin olmayın ❤️ herkesin süreci aynı değil inşallah sizlerde sağlıkla kavuşursunuzz
myangelson Yazmelegi_ ay gerçekten mi ya Rabbim sağlıkla doğum yapmayı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
mmmy Yazmelegi_ merhabalar. Bende bugün kontrolumde sezeryan yerimin inceldigini öğrendim. 35 haftayim 2800 dedi kilosunu ama küvez konusunda bende korkuyorum. Benimde ikinci gebeligim 🥹
Yazmelegi_ mmmy yaa maşallah sizin haftanızda kilosuda gayet iyiymis ben 34 oluyorum bide 2100 diyince endişelendim. Peki doktorunuz ne dedi inşallah sağlıkla alırız ❤️
sumeyyesummerr mmmy ilk kez duyuyorum. Sezeryan yeri incelmesi. Bende 2. Hamileyim. Bebek aşağıda ve baskı yapıp duruyor. Yazmelegi_ ve 2024 te doğum yapmıştım. Şuan 30. Haftayayım. Doktor bubyüzden erken mi alalım dedi bebeği?
Anneoluyorumm00 Yazmelegi_ canım yeni gördüm postunu, Allah yardımcın olsun canım ikinizde iyi olunda 🤲Rabbim sağlıkla doğum yapmayı sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
biriciginannesi Bende 19 haftalığım doktorum benimde yavaştan incelmeye başladığını söyledi inşallah ilerki zamanlarda sorun yaşamayız
Yazmelegi_ sevaldqn1 stres içindeyim vallahi🥺 küveze girermi yada incelme daha da kötü olursa farkedemezsem diye korkuyorum