Yazmelegi_ Canlarimmm 33+6 dayım sezeryan yerim incelemiş muhtemelen erken gelecek benim minik dualarınızda bana da yer verin🤲🏻 kilosu da 2100 olmusss
eslem2121 Yazmelegi_ saülıkla gelsin bacımsu peki nie incelmiş doktor niiey söylemedi mi kaçıncı gebelik bide en son ne zaman doğum yaptın aşkım
-Papatya33 Nasıl yani sezaryen yerin mi incelmis erken doğum nedeni mi o. Öyle birsey de mi varmış. Hiç bilmiyordum. Sağlıkla zamanında gelsin insallah
Yazmelegi_ eslem2121 bebeğin kafası aşağıda ve baskı yaptığı için 🤦🏻♀️ 2. Gebelik bacım kizimi temmuz 2023 te doğurmuştum
eslem2121 Yazmelegi_ baya da olmuş aslında hiç korkma allahın izniyle hiçbişey olmayacak senin bebiş gelmek istiyor sağlıklı olsunda kilo alır
mmmy Yazmelegi_ merhabalar. Bende bugün kontrolumde sezeryan yerimin inceldigini öğrendim. 35 haftayim 2800 dedi kilosunu ama küvez konusunda bende korkuyorum. Benimde ikinci gebeligim 🥹
sumeyyesummerr mmmy ilk kez duyuyorum. Sezeryan yeri incelmesi. Bende 2. Hamileyim. Bebek aşağıda ve baskı yapıp duruyor. Yazmelegi_ ve 2024 te doğum yapmıştım. Şuan 30. Haftayayım. Doktor bubyüzden erken mi alalım dedi bebeği?