merveeeehappy nevinbulyaman benimde ilk batmanda kenan hoca var ama ona gitmeyeceğim diyarbakırda doktor araştırıyorum
merveeeehappy nevinbulyaman acil durumda ulaşabileceğimiz iletişim numarası veriyor mu doktor çağlar bey
sinem5207 Zehra Cansağ ile ilgili bir bilginiz var mı peki , ben de kendi doktorumdan memnun değilim .Doktor arayışı içerisindeyim
merveeeehappy sinem5207 o doktoru bilmiyorum hiç gitmedim ama yaşamdaki doktorlar genel olarak aşırı rahat nedense kapıyı kilitleyip hastaları keyfi bekletiyorlar içerde hasta yoksa bile randevu saatimiz geldi 40 dk geçti en son eşim danışmaya sordurunca aramışlar odasını açtı kapıyı aldı bizi paranla rezil oluyorsun
1mimikralicesi sinem5207 Gerek sosyal medya gerek Tv olsun bilinen bir doktor haline geldi lakin ilgi ve alakası hakkında bilgim yok 😊 Odasının hemen sağında yer alan Hayreddin Tay’dan memnunum, öneririm 🤗
1mimikralicesi merveeeehappy Hiç bu tarz problemlerle karşı karşıya gelmedim. İki doğumumu da Medicalpointte yaptım. O hastanede kapısında beklediğim kadar devlet hastanesi kapısında beklememişimdir 😊 Hangi doktor ve hangi poliklinikte sıkıntı yaşadınız bilmiyorum ama ben ilgi ve alakalarını çok beğeniyorum
juniorsulis merveeeehappy memnun kaldınız mı acaba bende Çağlar hocayı düşünüyorum. Düşüncem normal doğum yaklaşımı nasıl acaba ?
merveeeehappy juniorsulis evet çok memnun kaldım ilgili ve bilgili sorularınız yanıtlıyor hemen odadan çıkartmıyor sorularınız bitene kadar bekliyor ve kendiside sürekli bilgilendirme yapıyor
revsnnnn juniorsulis tam normal doğum yanlısı bir doktor sezeryan isteseniz bile ikna edebiliyor eğer herşey yolumda ise tabi ben oğlumu doğurdum şuan yine gebeyim yine gidiyorum
juniorsulis revsnnnn harika çok mutlu oldum 💕 içimi rahatlattınız Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin💕
revsnnnn juniorsulis amin Allah razı olsun rahatlatmış isem ne mutlu bana. Sağlıkla doğurursunuz inşallah. Ayrıca ultrasonu harika bir doktor Çağlar hoca iletişimi çok iyi motive verici bir doktor
juniorsulis merveeeehappy çok teşekkür ederim destek oldunuz içim rahatladı 💕 Allah evlatlarımızı hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin 😇