erikarpuz kutlubeyinannesi annem de bana hamileyken tiksinmiş hala yemiyor, olsun siz de diğer sebzelerden vitamin alırsınız 😊
kutlubeyinannesi erikarpuz yaa inşallah tamamen soğumam 🥹💞 çocuğuma yedirirken bile tiksiniyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım. Kokuya aşırı hassasiyetim var bu defa
Gokturkmom_ HappyMom Brokoli ve karnıbahar 🥦 favori sebzem Asıl gözde meyvelerim kış meyveleri😍 Nar ,Portakal,Mandalina 🍊 Ayva ,Kivi 🥝
ipek_y Merhaba iyi akşamlar ilk hamileliğim 5 haftalık hamileyim doktor folik asite başlayalım dedi ama biraz araştırınca kullanmayın diyen insanlarla karşılaştım deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum🫠
sedanisa41 ipek_y merhaba canım benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de NATES VM-DHA kullandım şimdi de kullanıyorum öğlen tok karnına içerisinde yok yok balık yağından zencefiline folik asitinden bir sürü vitaminine ben memnunum ilaç değil vitamin takviyesi 💐 doktoruna danışıp kullanmalısın sağlıkla kal ❤️
ipek_y Doktorun önerdiği folik asit yerine mi bunu kullandınız bir daha ki kontorolde sorucam inşallah teşekkür ederim ☺️
niiiii hrycky ben kabızlığı kefir ve kabak çekirdeği ile yendim. Şişkinlik hissi bir türlü geçmiyordu kabak çekirdeği ve kefirden sonra çok rahatladım
bebekli2 2.tremester dönemine girdim ilk tremester döneminde karnım çok şişkindi şimdi yumuşadı sizinde öylemiydi
sima1414 Ah ah hamile olmadan önce hamile olmadan şunu yerim bunu yerim diye atıp tutuyordum .su an sadece yemeye çalışıyorum mide bulantısı beni bitirdi 🥲
kubraistek Gencbirannis Ben sütle kaynatıyorum. Muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatıp içine tarçın veya kakao koyuyorum. Sütlaç gibi oluyor. Ocaktan aldıktan sonra da üzerine ister muz çilek koyun ister kuru incir hurma. Her türlü çok seviyorum. Bu şekilde de deneyebilirsiniz. Suyla demediğimde tadı hoşuma gitmemişti. Bir de güzelce kaynatmak gerekiyoe bence. Çünkü yulaf pişmeyince çiğnemek hoş olmuyor. Ben sevmedim yani ☺ Gencbirannis
Gencbirannis kubraistek evet kendimi yem yiyor gibi hissediyorum 😅😅teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏🏻
sedovichh Bende 9 haftalık hamileyim progestan verdi doktor onu kulanmaya başladığımdan beri mide bulantısı ve koku hassasiyeti oluyor özelliklede çiğ kabak çekirdeği ve badem çok kötü kokuyor yiyemiyorum avokadoyu suyla zor yutuyorum sırf faydalı diye
kubraistek Gencbirannis söylemek istemedim valla ama bana da öyle hissettirmişti 😅 Ben zayıflamak için diyet yaptığımda diyetisyenim bu tarifi vermişti. Hem doyurucu tok tutuyor, hem sağlıklı hem de lezzetli geldiği için uzun süre bu şekilde tükettim. Sizde denersiniz. Umarım seversiniz 🥰