kurkmantosuzmadonna kartanesi___ bir oğlum var. Allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda ikinci düşünüyorum ama üçüncüyü hiç bilmiyorum.
bartulies kartanesi___ şuan bilmiyorum 2.ye hamileyim yeter gibi ama çocukken kız kardeşim yok diye hep anneme kızardım 2 erkek 2 kız çocuk yapıcam benim çocuğumun teyzesi olmayacak bari torunumun olsun derdim hep 😂
bahar6734 Ye hamileyim.Yaşım genç olsaydı bitane daha isterdim ama Malesef geç kaldım ve hayat geç kalmayı affetmiyor 😂😂
eylusce kartanesi___ hep hayalim 3 çocuktu ama maalesef hiç gebe kalamadım. Artık bir tane de olsa yeter kafasındayım.
Deleted33000 kartanesi___ biz 5 kardeşiz çok güzel bişey çok kardeş olması ama bu devirde en ideal bence 3 benimde 3 çocuğum var daha düşünmüyorum bu devrin kardeşliği de bı değişik sanki
mom_51 kartanesi___ benim babamda eski kafalıydı bu yüzden kızlar ne yaparsa yapsın eşime sesini çıkartma diyorum 🫣🤭🤭
mervekalkann Benim görüşüm tek çocuk yeterli. Çocuğun kardeşten ziyade sağlıklı ebeveynlere ihtiyacı var. 👼🏼
kartanesi___ mervekalkann öyle de kardeş de çok önemli bir unsur bence yani kötü ebeveyn tek çocuğa da kötüdür
Merved29 kartanesi___ 2. Yolda 33. Haftaya geçtik 2 tane yeter derdim hep hala da fikrim öyle eşim zaten 1 bile yeter diyordu sanırım son çocuğa hamileyim diyebilirim 🤭