mom_51 kartanesi___ yazık eşime yapmadıkları kalmıyor. Biri makyaj yapar biri oje sürer biri adamın olmayan saçlarına toka bağlar. Ev tam bir güzellik salonu. Hatta geçen gün adamın yüzüne prit sürüp sana botoks yaptık diyordu 🤣🤣🤣
kartanesi___ mom_51 yaaaa yazık enişteye🤣bizim baba biraz eski babalardan olduğu için pek böyle şeyler yapmazdık🤣
Fatma_furkan1996 kartanesi___ 1 tane oğlum var kızım da yolda geliyor inşallah 🥰30 yaşındayım yeterli diye düşünüyorum bence Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah 🤲💕
mom_51 kartanesi___ benim babamda eski kafalıydı bu yüzden kızlar ne yaparsa yapsın eşime sesini çıkartma diyorum 🫣🤭🤭
Fatma_furkan1996 Biz 3 kardeşiz ben tek kızım hala anneme keşke bir kız daha olsaydı diyorum o kadar çok eksikliğini yaşıyorum ki anlatamam belki 3.nde kız olacağını bilsem yaparım ilerki zamanlarda 😅
kartanesi___ atesvesu Korkutmak istemem ama biz 5 kız kardeşiz bir araya geldiğimizde annemin evi terk edesi geliyor🤣🤣
alyoo kartanesi___ İmkan ve şartlarımı en iyi şekilde sunabileceğim 1🥰🥰🥰 şu an hamileyim ilk çocuğuma ❤️