Sezei kızlar selam nasılsınız bugün benim dün göğüs ağrım başladı ama yanlardan böyle ucu değil bugün bi tık daha arttı gibi iğne etkisinden sanırım anonim211 nuros_
anonim211 Sezei benim göğüsümde hassasiyet var sadece regli öncesi gibi bir de ara sıra belime anlık ağrı giriyor
nuros_ Sezei bende hiç göğüs ağrısı yokta kasığıma ara ara ağrı giriyor birde biraz bel ağrısı var Canım
Sezei anonim211 hadi inşallah kızlar bu haftayı atlatırsak gerisi kolay rabbim bizede nasip etsin ikinizede dua edicem bugün kalbimden geçiriyorum isimlerinizi sürekli her duamda ♥️♥️♥️ nuros_
nuros_ Sezei inan tanımıyorum sizi ama her msjlaştığımızda dua ediyorum 🥰 Hayırlı kandiller inşallah bu ay güzel pozitif sonuçlar alırız 💕
Sezei nuros_ aminnn aşkım inşallah inan bende öyleyim posta ne zaman girsem hep dua ediyorum güzel haberlerimiz olsun inşallah ♥️♥️
anonim211 nuros_ benim çok değil ama orta düzeyde bir akıntım var eğer çok fazlaysa akıntı fitili tam yerleştirememiş olabilir misiniz acaba
nuros_ Arhez20 ayy çok az kalmış sizin ne zaman aşılama olmuştun🌸 Ay inşallah pozitif haberi ilk sen başlatırsın bizde devamını getiririz 😍
Sezei nuros_ günlerimiz aynı kuzum seninle test yapmaya ne zaman başlıycaksın ben haftaya salı yaparım büyük ihtimalle
Arhez20 nuros_ 23 ocakta oldum canım 21 çatlatma iğnesi oldum tam aşılama olduğum gün yumurtam çatladı dr cuma kan dedi ama ben dayanamayacağım galiba iğne etkisi de geçmiş oluyor çarşamba ondan bi vereyim kan dedim