Sezei anonim211 Allahım sanada banada bir an önce nasip etsin aşkımmm inşallah tutunurlar bugün bol bol dinlen
anonim211 nuros_ Sezei kızlar aşılamanın ertesi günü sizde de lekelenme tarzı akıntı geldi mi. Sabah progestan kullandım vajinal sonra öğlen tuvalete gittim ve peçeteye hafif leke geldi
Sezei nuros_ sanada hayırlı olsun kuzum birbirimizle haberleşelim buradan rabbim miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 💕
nuros_ anonim211 benim aşılama olduğu gün geceye kadar kahverengi leke geldi doktoruma sordum bir iki gün normal dedi. Sende güzelce dinlen ilk günler inşallah güzel sonuç alcaz 💕
Sezei anonim211 Aşkım ben öyle birşey yaşamadım hiç lekelenme vs ama normalmiş doltorum banada demişti lekelenme hafif kanama olabilir korkulcak birşey değilmiş
anonim211 nuros_ ay çok korktum ya bir de dün bütün gün yatmıştım gece biraz dolandım hemen belim ağrıdı yattım sabahta kahvaltı için kalktım yine belim ağrıdı yatınca geçiyor
Melekk_38 anonim211 canım aşılama yaptırmışsın inş güzel sonuçlar alırsın ağrılı bir işlem mi nasıl oldu
nuros_ anonim211 hiç korkma canım ilk günler biraz ağrı olabilir demişti doktorum benimde bugün 3.günüm hala hafif hafif ağrılarım oluyor kasıkta iki gündürde progestan kullanıyorum
anonim211 Melekk_38 inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 şöyle oldu spekulum takarken biraz acıyor sonra içeri serum fizyolojik sıkıyor bir dolgunluk hissi oluyor sonra spermi sıkıyor ve seni baş aşağı gelecek şekilde ama tabi çok dik değil 20 dakika yatırıyorlar çıkınca normal ağrı sızı bir şey yok yani 5 dakikalık bir işlem. İdrar sıkışık olman gerekiyor ben sanırım biraz fazla sıkışıktım o biraz zorladı beni
Sezei nuros_ benim bugün çok şükür hiç ağrım olmadı normal hayatıma döndüm hatta yarım saatlik bir yürüyüş yaptım sadece oturunca belim biraz ağrıyor onun haricinde çok iyiyim sadece çok ağır iş yapmıyorum
Sezei kızlar selam nasılsınız bugün benim dün göğüs ağrım başladı ama yanlardan böyle ucu değil bugün bi tık daha arttı gibi iğne etkisinden sanırım anonim211 nuros_
Sezei Doktor bana progestoron başlamadı sadece vinalac diye bi takviye verdi o kadar bakalım sonucu görücez birde kızlar sizde değerlendirdiniz mi aşılama günü ve ertesi günü çünkü doktorum bana bu akşam ve yarın değerlendirelim dedi
anonim211 Sezei bana da dedi cumartesi pazar değerlendir diye ama büyük ihtimalle değerlendiremeyeceğiz