babygirl02 vanilya_kokusu_ 38+2 olduk ne açılma var nede başka bişey sancılarım oluyor ama açılmam yok uygulamaya göre 12 gün kaldı doğuma
brnabrlk babygirl02 sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 🙏🏻 bende 38+2 deyim açıklık var mı diye bakmadı doktorum. Sırt ağrılarım ve ara sıra kasık ağrılarım oluyor. Beklemek çok zormuş. Sizin açıklığınıza ne zaman baktılar?
Anasinincani babygirl02 bende 38+2 yim bende de hic belirti yok içimde surekli hereket eden bisry var egilip kalkmak o kadar zor ki
vanilya_kokusu_ gebebayan geçiyor valla bugün gibi doğum anin gelecek zaman su misali yeterki güzel geçsin 🥹
Necc86 17+1 olduk bizde. Bana görede daha yolun başı. Ama küçük küçük tekmelerini hissediyorum bu insanı çok rahatlatıyor. Bundan sonra çabuk geçer inşallah zaman 🌸
vanilya_kokusu_ Necc86 geçiyor valla zaman su gibi olmuş ben diyordum niye geçmiyor zaman iste az kaldı
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ teşekkür ederim canım benim 🥰 sende selametle alırsın inşallah kucağına 🤲🏻
mizgin0709 vanilya_kokusu_ hic bir belirtim yok ne bi mide bulantisi ne bi canim birseyler istiyor tek belirtim asiri uyuma istegi 🥰