buse_ky hd_d minik bi tekmeydi sanki dışardan gözle görülür şekilde bi kabarıklık vardıı gıdıklandırdı birazda🤭 bugün kontrolümüz vardı kendisi bir hanımefendiymişş öğrendikk🌸
yesimd31 vanilya_kokusu_ bizde bugün tam 17 haftalık olduk kısmetse perşembe cinsiyet öğrenmeye gideceğim🥰
hd_d Bu0 ay insllahh bide ilk gebeligim ya ilk gebilkelerde hissetmesi gec olabiliyomus cinsiyett etkili mi acaba?
suragungor vanilya_kokusu_ 23 haftalikken tansiyondan hastanede yattim doktor 32. Haftaya kadar getirelim o zamanda boyle yuksek olursa aliriz demisti 32 haftalikken premature dogacak diye uzulup gunlerce aglamistim 36 haftalik olduk bugun cok sukur 2 hafta kaldi doguma 🥹
vanilya_kokusu_ suragungor yaa Allah’ım bu tansiyon iletini kimseye göstermesin yaa gebelikte malesef herşey oluyor ya selametle gelsin inşallah
bebek308_ vanilya_kokusu_ 34+3 olduk tanson inip çıkıyor onun harici iyi ilerliyor bakalım neler olacak
vanilya_kokusu_ bebek308_ ayy tansyoj en korktuğum şey hastneeye gidince panikten yükseliyor benim evde düşük mesela 🤦🏻♀️
Bu0 hd_d kız benimki ikinci herkes buraya yazıyor ikinci erken hissediliyor diye bende tık yok bence cinsiyetle alakası yok
bebek308_ vanilya_kokusu_ vala arada evde de bakıyorum hep bi tık yüksek tüp bebekle oldu bide daha bi tedirginim çok şükürki bebeğimin kilosu 2 hafta önden gidiyir diye korkmuyorum doğumdan yani şu an 34 sem 36 gibi gidiyor kilosu maşallah🥺🧿