Mucizem02 7+1 den selamlar 🩷 kızlar buradaki hamile sayısı cokk fikrinizi alabilir miyim benim belirtiler bir gün var bir gün yok bir gün çok bulantım var ölüyorum halsizlikten sonra düzeliyor normal mi
Bu0 hd_d kız ultrasondan hiçbirşey anlamıyorum ama bilmiyorum sabah sabah direk aklıma sen geldin kesin bebişi erkek dedim
hd_d Bu0 yiaaa mutlaka haber ederim öğrenirsem bakalmm insllahhh canmmm sen ne zmn kaç haftalikken ogrendin
sbarulay80 vanilya_kokusu_ ben 37+5 günlük oldum haftaya doğum olacak galiba sezaryene alacak doktorum gün vermedi haftaya belli olacak
asenazeynep bsrbrkysr184_ Ayy gripse çok geçmiş olsun, sıkıntı gerçekten. Geldiği zaman gitmek bilmiyor, gelene kadar da süründürüyor insanı🫠🤦🏻♀️
Bu0 hd_d 16 haftalıkken öğrendim cnm kaç defa göstermedi en son gidişimde kaçacak yeri kalmadı gösterdi🤣🤣
hd_d Bu0 ben 10 hafta oldu gideli hahahaa daha bu 2. Gidisim kacacak yeri yoksa bende de gosterir insllahh🤣
hd_d Bu0 ay evet evet aklimda yiycem bakalm sen ne zmn hissettin canm hareketlerini bende daha tik yok🥲