Ayla53 Birrrcan korkmayın kötü düşünmeyin güzel olacak güzel düşün eğer dünyaya gelecekse rıskı varsa kimse engel olamaz öyle düşünün
Birrrcan Ayla53 haklısınız 🌼 regl olmam gereken gün bugün ve o günde lekelenme oldu bir defalık şimdilik durdu
esmaplt Ayla53 ayy bence 6 yı doldurduk 7 ye girdik fena bulantı halsizlik uyku modundayım 6. Haftada gidip kalbini dinlemiştik
Ayla53 esmaplt ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok iyi ilk haftalar birsey yok dıyordum Ama başladı belitirtliler yavaştan
gulcannuryilmaz Ayla53 İnşallah 6+4 de gittim içeride bir şeyler görüyorum ama net değil dedi biraz korkmuyorum değil açıkçası
Ayla53 gulcannuryilmaz korkmayın canlanacak daha çok küçük olusuyorlar ve anana ihtıyavları var öyle kolay degıl ki bır can yaratılması rabbim herseye zaman vermiş bize sabretmek beklemek düşüyor güzel düşünün bence korkulacak bırşey ayrıca kötü bir durum olsa doktor ilk onu dıyor hasta umutlanmasın diye
Ayla53 syma1234 bana da arada kokular etki ediyor ilk öğrendiğimde hiçbirdeyim yoktuuu dedim böyle devam eder Amaa geliyorlar yavaş yavaş😵💫
Ayla53 Byn1998 evet canım bende akıntı oluyor birde sivilcelenöe de oluyor balla kendımı takip edemıyorum 😵💫
dyggysy Ayla53 bende 7+0’ım 7+6’da kalp atışı için çağırdı bugün adet olacakmışım gibi ağrım oldu Allah’ım inşAllah hepimiz için çoook güzel bir hamilelik süreci yaşarız ❤️🤲🏻
arelmoms dyggysy dimi ilk zamanlar insan çok heyecanlı oluyor 🥹 inşallah sizde duyarsınız sağlıkla ilerler gebeliklerimiz hepimizin 🌸
bilinmezlikannesi Ayla53 Güncelleme yapalımmm 15+4 haftalığızzzz nasıl gidiyorr 😍 Bende bebek büyüdükçe hafif kasılmalarım oluyor o an bebişin hareket ettiğini hissediyorum daha net hissetmeler başlamadı cinsiyet belli değilll sizde nasılll 😄😄
Ayla53 bilinmezlikannesi ben hiç birsey hisetmıyorum ki idare eder iştahım açıldı çok sadece okadar kilo aldınız mı
bilinmezlikannesi Ayla53 Evett 64 le hamile kaldım 68 kiloyum bide ben biraz kilo almaya meyilli bir insanım 😅