Ayla53 lelesbaby__ benım beş haftaliktı keseyi gördük ama üç haftalık öğrendım 4 haftalıkken çok karın ve kaşık ağrım oldu şuan hafif mide bulantısı göğüs ağrısı var şua.n 7 gatfalık
Byn1998 Bende 3 haftada öğrendim 5+6 da kese yolksac bebek göründü 8+0 da kontrolüm var bulantı oluyor hafif ilaç alıyorum akıntı devam ediyor bide karın ağrım var
Ayla53 Byn1998 evet canım bende akıntı oluyor birde sivilcelenöe de oluyor balla kendımı takip edemıyorum 😵💫
pengumommy 5+6 haftada keseyi karından gördük doktor iki hafta sonra gel dedi mide bulantım arada baş dönmem var
irmakkayraa Ayla53 bugün devlette çok iyi bir doktora randevum vardı kalp atışını tekrar duyduk ama kanama alanı görmedi belki benim cihazım yüzünden o görmüş olabilir dedi ben görmediğim için vermezdim dedi ama o gördüyse ve verdiyse kullanabilirsin herhangi bir zararı yok dedi kullanmak istemiyorum hiç yan etkilerinden dolayı bilemedim
Ayla53 irmakkayraa bütün samimiyetimle dıyorum kullanmayın içmeyin bütün ilaçların yan etkileri var bol bol dınlenın. Stres yapmayın kötü düşünmeyin
1_prensesannesii irmakkayraa ben yerinizde olsam kullanırdım progestanın bir zararı yok ben de kahverengi lekelenme nedeniyle hem hap hem iğne olarak kullnaıyorum
Birrrcan Ayla53 7+4 um kalp atışıni 6+6 duyduk şükür 🤲🏻 ama az önce kahverengi lekelenme oldu çok tedirginim 7 ay önce de düşüğüm olmuştu
Ayla53 Birrrcan korkmayın bebek yerleşiyor olabılıdıgınce kötü şeyleri okunmayın ve düşünmeyin hersey çok güzel olacak inşallah
Ayla53 Birrrcan korkmayın kötü düşünmeyin güzel olacak güzel düşün eğer dünyaya gelecekse rıskı varsa kimse engel olamaz öyle düşünün
1_prensesannesii egeemomms ben de yarın 6+6 oluyorum kalp atışı için gideceğim duyar mıyım diye çok merak ediyorum
syma1234 Ben de 6+3üm. Haftaya salı yani 7+3te ilk kontrole gideceğim. Mide bulantısı, baş dönmesi, ara ara hafif kramplar var. Bir de yemek kokusuna tahammül edemiyorum çok açım ama yemek yiyemiyorum. Evde bişey pişirmek midemi bulandırıyor
Ayla53 syma1234 bana da arada kokular etki ediyor ilk öğrendiğimde hiçbirdeyim yoktuuu dedim böyle devam eder Amaa geliyorlar yavaş yavaş😵💫
irmakkayraa 1_prensesannesii devletteki doktorum da ben kanama alanı görmedim eğer bana bunu söylemeseydin ben sana görmediğim için o ilacı vermezdim ama o doktorun görüp verdiyse kullan herhangi zararı olan ilaç değil günde bir kere yazmış dozu da düşük dedi o nedenle kullanılan sanırım bu arada benim hiç lekelenmem kanamam vs olmadı
UmutluYasam Ayla53 öyle canım insan rahatlıyor görünce hayırlı haberlerle inşallah benim bir kaybım var bende çok korkuyorum kalbi atmıyor diyecek diye
Ayla53 UmutluYasam korkma canım yıyecek ekmeği varsa kimse engel olamaz emin ol rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gulcannuryilmaz Ayla53 İnşallah 6+4 de gittim içeride bir şeyler görüyorum ama net değil dedi biraz korkmuyorum değil açıkçası