senaninn Rose_07 oğlum 20 günlük ben mustela kullanıyorum. ama kış bebeği kafasında hep şapkası olduğu için saçı biraz çabuk yağlanıyor 🥲 çamaşır deterjanı/yumuşatıcı uni baby aldım. bulaşık deterjanı da siveno aldım. hepsinden memnunum şimdilik
Rose_07 Kızlar kafalar karışık deterjanda anladığım kadarıyla. Ben kızımda duru sabun tozu kullanmıştım ama o zamanlar deterjan çok yoktu. Şampuanda mustela çoğunlukta görünüyor.
Ayseguls_baby Rose_07 kızım 2 aylık henüz ekgıda döneminde değiliz yiyecekleri güzel çıkarır mı bilmem ama kaka taşmalarında gayet güzel çıkarıyor ben bir de e bebeğin kendi markasının leke çıkarıcısını aldım toz şeklinde sizde bakın mutlaka çok iyi
Cicek4406 gizemnur2453 şampuan yağ ve losyonu ben de sebamed aldım henüz kullanmadım siz kullandınız mı hiç güzel mi
bsrbrkysr184_ Rose_07 Şampuan ecowell aldım ama siveno da önerebilirim Deterjan siveno aldım yumuşatıcı uni aldım ama yumuşatıcı kullanmaya bilirim
merveyldzz Rose_07 şampuan ecowell kullanıyorum içeriği temiz. Deterjan da çok uzun zaman siveno kullandım ama hiç temizliyor şu anda granül sabunlara geçtim
Pera120 Şampuan, losyon olarak Mustela, deterjan olarak denemek için hem Unibaby yenidoğan hem de Siveno aldım. Siveno Unibaby’e göre daha doğal içerikli ama kullanırken kokularına göre de karar vericem.
holamerf00 Rose_07 incia asla almayın kızımın lüleli saçları var lüleden eser bırakmadı kullanmıyorum artık mustela ve blea diye rossman markası var onları kullanıyorum bir de saç uzatan diye övülen bi tane vardı o da egzama yaptı cildinde organik diyoe hatta ess bi şeydi unuttum ondan memnnn kalmadım
holamerf00 holamerf00 ecowellmiş biz de egzama yapan kaşı gözü yüzü çok kötü olmuştu parayla rezillik resmen ve şikayet var a şikayet ederken yüzlerce aynı şikayet vardı..
holamerf00 Rose_07 deterjan olarak ben migrosun bebek deterjanı mini bi şeydi onu kullandım iyiydi bi de ebebek toz sabun kullandım o çok köpürüyor az koymak lazım
kirr Chicco aldım ben şampuan ve pişik kremini içeriği çok temiz güzel diye duymuştum losyon da mustela hediye geldiği için almadım inşallah iyi gelirler