edannnnur Rose_07 şampuan seti mustela bebek yağı falan dahil , deterjan uni baby mavi kapak ve yeşil kapak
elifanne10 Rose_07 Şampuan dalin vücut yağı dalin deterjan Yumuşatıcı olarak da by life fakir diye bir marka var Türk markası bitkisel ürünleri var kendimde bunu kullanıyorum bebek icin olanları aldim onları kullanıyorum kokusu falan da hos güzel
Rose_07 edannnnur Genelde mustela tercih ediliyor sanırım ama onada doğal değil diyenler olmuştu. Bebek detarjanı Siveno aklımı karıştırıyor doğal içerikli olduğu için.
edannnnur Rose_07 kokusunu hiç beğenmedim ben parfümsüz ama bir değişik kokuyor siveno mustela eczacı önerdi bende onu araştırmıştım onu aldım
ArelinAnnesi1 elifanne10 yılların dalinine bile içeriği kötü diyorlar valla. Bende aldım kullandım çok şükür bi kötü etki görmedim Bende sabunu aldım vücudu için şampuan başka markaya döndüm yağıyla satılıyordu deterjan da uni baby alacam gelecek ay inşallah 🤲🏻
Rose_07 Silaaaamom2025 bir bakayım daha önce duymadım bu markayı bebek işlerine de epey bir ara vermişliğim var :)
Rose_07 Ayseguls_baby deterjan lekeleri güzel çıkarıyormu? Birde ilk yıkamayı da mı bu deterjanla yapmıştınız?
Ayseguls_baby Rose_07 kızım 2 aylık henüz ekgıda döneminde değiliz yiyecekleri güzel çıkarır mı bilmem ama kaka taşmalarında gayet güzel çıkarıyor ben bir de e bebeğin kendi markasının leke çıkarıcısını aldım toz şeklinde sizde bakın mutlaka çok iyi
Rose_07 edannnnur aslında kokusuna bakmak banada nasip oldu. E bebekte gezerken şişe düşmüş kapaktan akmış bende elime alıp koklamıştım gerçekten kokusu bir değişik geldi banada. Doğal diye herhalde dedim geçtim :)
hilu Rose_07 deterjan olarak siveno aldım ya da durunun granül sabununu da kullanabilirim. Şampuan araştırmadım henüz