mlsdd Kızlar nasıl gidiyor? Ağrılar, kramplar vs başka durumlar nasıl? Alışverişe başladınız mı? Neler aldınız?
Sumay_61 mlsdd 22 haftalık gebeyim bir kaç parça şey hariç henüz bir şey almadım. 2. Gebelık Bugün ilk kez uykudayken ayağıma kramp girdi çok kötüydü 🫠
semahayall mlsdd birkaç gün önce ilk kramp girdi çok şükür 😄 yorulunca bel ağrısı yoğun , 2. Hamilelik olduğu için ve cinsiyeti de aynı olduğu için alışveriş falan yapmadım , muhtemelen 27 hafta civarı birkaç parça bir şey alırım çünkü her şey var zaten
Cekonomiiisstt mlsdd 22 haftalığız bizde 🐣 ara ara uyurken ya da uzanırken bacaklarıma ayaklarıma iğne batar gibi oluyor beni çok rahatsız ediyor 🤦🏻♀️ bel ağrısı aşırı yok şimdilik 🙏 alışveriş de yeğenimden kalan bi çok şeyi alıp kullanacağım beşik araba vs. Eksik olarak ıvır zıvır eksikleri var ya da kişisel olanlar onlar da bitmek üzere 🐣🌸 Hareketlerini 1 gün hissetsem diğer gün hissetmiyorum beni endişelendiriyor 🥺 var mı böyle olan 🥹
mlsdd Sumay_61 benim ilk gebelik o yüzden eksiklerim çok 🥹 Ve benim kramplar başlayalı çok oldu uzun zamandıe geceleri çok zorlanıyorum 🥹
selinkese Ben de 22 haftalık ikizlerime hamileyim bebek arabası indirimde görüp aldık onun dışında bir şey almadık henüz kıyafet falan ailem alıyor :) 1 haftadır bel ağrılarım başladı onun dışında hiçbir problemim yoktu
mlsdd selinkese maşallah sağlıkla gelsinler 🧿 Ben de kasım indirimlerinden araba aldım. Şimdi tek tük eşya kıyafet falan toplamaya çalışıyorum 🫠
tugcelice07 Her gün aynı saatte çok hareket hissediyormusunuz 24. Haftadayım göbeğim de var her zaman hissetmiyorum acaba sorun mu var tedirginim alışveriş e de yavaş yavaş başlıyoruz
mlsdd semahayall yaaaa be kadar şanslısınız maşallah 🧿Benim kramplar uzun zamandır var, erken başladı biraz 🥹 magnezyum ve neden suyu ile ayakta durmaya çalışıyorum
mlsdd Cekonomiiisstt benim de çok düzenli olduğu söylenemez. Dün çok hareketliydi mesela, bugün biraz çarşıda gezdim dolaştım yoruldum hissetmedim pek. Benim birinden kalma şansım yok paşa paşa alacağım 😅🥲
busraaker Cekonomiiisstt bir iki haftaya geceleri vurmaya başlayacak 24. Haftadayim şu an gece sürekli kıpır kıpır 😍
zuloss mlsdd benim ikinci gebeliğim mide bulantılarım azaldı ama şimdi mide yanmaları başladı ilk çocuğumda da böyle olmuştu zaten. Bir hazırlık yapmadım daha zaten kızımdan kalan çok şey var ortak renklerde aldığım için bu bebeğe de olur. Hala net olarak cinsiyetimizi öğrenemedik
mlsdd zuloss aaa bu haftaya kadar nasıl öğrenemediniz, nazlı mı yoksa 🤩😁 ama birçok şey varsa sizin için sorun olmaz 😊
Happyanne_2baby 22 haftalık olduk bizde 2. Gebeliğim bir oğlum var şimdi kızımız olucak bebek arabam var sadece beşik ve alışveriş için erken diyorum sanki oğlumda 28. Haftalarda başlamıştım ama kız bebek kıyafetleri görünce almamak için zor tutuyorum kendimi 🤭
mlsdd Happyanne_2baby ben bugün biraz dolaştım, birkaç parça şey aldım ama aklım hâlâ alamadıklarımda 🤣
essmaa5378 21 hafta 2 günlüğüz kızım olacak inşallah 🥰 3. Gebeliğim 2 erkek oğlum var biri 9 yaşında biri 5 yaşında . Bel ağrısı arada kasık iiyiyiz şükür
mlsdd essmaa5378 maşallah bol kardeşli 🧿🧿 Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Aileye bir çiçek geliyor desenize 🌸💕
sevacano mlsdd Ben bir kere ebebeğe girdim hepsini hallettim vallah şimd rahatım 32 den sonra yavaş yavaş başlarım yıkamaya ütülemeye
mavisanne0 mlsdd bende anlamadım biberın emzik kıyafet beşik ana kucağı araba mama sandalyesi derken tamamladık galiba🤣 detaya inersem eksik çıkartırım ama inmiyorum 😁😁 ka haftalıksın
semahayall mlsdd benim ilk hamilelikte 30 larda girmişti ilk kramp , bunda erken oldu ya esas 😅 magnezyum baya iyi geliyor ama , bunlar gelir geçer nasıl doğurucam şimdiden onun stresi bastı beni esas 😄