Lexias Kızlar doğumu kolaylaştırsın açıklık olsun diye her gün 5-6 tane hurma yemeye başladım. Sizler duydunuz mu böyle bilimsel araştırmalar varmış sanırım? Başka neler yiyebiliriz acaba 🥰
Selim_Alparslan Lexias Ben iki gebelikte de yedim. 35.haftada başlamıştım. Gerçekten sancılarım arttırdı ve 38 de de dogum yaptim. Hurma+boll yürüyüş+merdiven in-çıkma öneririm
Ulkumom Lexias ben bugün 10 bin adım attım neredeyse merdiven indim çıktım işim vardı mecbur yaptım. Bugün doğurmazsam hiç bi zaman doğurmam 😆 şaka bir yana hurma ananas ve yürüyüş yada pilates yapıyorum.
kaplanseren Ananas adaçayı gibi ürünlern bilimsel çalışması yok ama hurmanın var, 2 haftada etki gösteriyor rahmi yumuşatıyormuş. Haricinde başka besin bilmiyorum direkt etki eder diyebileceğim 🥲
su656 Lexias 39+6 da muayene için gittim 4-5 cm açılmayla yatışım yapıldı. 45 dk içinde de doğum yaptım😀 galiba işe yaradılar
su656 Lexias doğum herkesi korkutuyor. Ben 2.de bile çok korkuyordum. Ama o süreç bir şekilde geçiyor. Güzel geçeceğini düşünün öyle olsun inşallah
Asli0808 Banada doktorum hurma ananas ada çayı iç dedi bide bi fitil verdi aksam vajinadan atıyorum 38+6 gebelik