hilalaselll4 Papl ben görüyorum canım hayırlı olsun awox çok güvenilir bir test bazıları belirti olmadan anlıyor illa belirti olması gerekmiyor çok yeni zaten benimki ondan daha çok silikti
Papl hilalaselll4 kan verdinmi canım sen benim bat 9 şubat 8 gün kala böyle çıktı 2 gün sonra tekrar yaparım eğer koyulaşma varsa atarım sanada
kubra_nal hilalaselll4 allahım sağ Salim kucağına aldırtmayı nasip etsin çok çok sevindim canım benim o kadar mutlu oldum ki ne güzel Berat gecesinin müjdesi gibi 🤲 benim de riskim hala devam ediyor kanama alanım hala duruyor küçülmedi
hilalaselll4 kubra_nal evet aşkım diğer kandilde de öğrenmiştim Rabbim tekrar yaşattı bu güzel duyguyu çok teşekkür ederim kaç haftalık oldun kanaman var mı hiç
Elfksogl hilalaselll4 canım 4 gün önce yaptığın testin fotosu varmı ilk testten sonra yaptığın varsa atar mısın ?
Elfksogl hilalaselll4 bende awox yaptım silik çıktı aşırı silik yalancı pozitif mi acaba diyorum o yüzden merak ettim
yasewin Elfksogl Elfksogl kız çizgi var yaa ben görüyorum burdan bi de ilk idrarla yapmadın şimdi ama fotoğrafı yakınlaştır çizgi var bak
yasewin Elfksogl awox ise vardır hiiç canını sıkma ekrandan gözüküyor çizgi çok yenidir bir de çok sıvı almışsın
Elfksogl yasewin yeni yaptığımı atmadım bu önceki işte hem çok sıvı aldım belki ondan yada dediğim gibi bu çizgi beni yanılttı 😔
yasewin Elfksogl bence bekle yarın sabah ilk idrarla ya da sonraki gün yenile umutsuz olma bakalım bat ne zamandı
Elfksogl hilalaselll4 var testim daha 5 tane yarın ilk idrar ile yaparım daha da yapmam çizgi çıkarsa çıkar çıkmazsa adetim geçene kadar beklerim artık