hilalaselll4 @sseymamoms @bebee1 @bebegimle_ben @duygunisa @140524ba @Bir1kelebek Kızlar sonucum çıktı 111 🤭🥳🥳🥳
Sukrano hilalaselll4 merhaba belirtileriniz neydi bide yumurtalamadan kaç gün geçti benim de awox aşırı silik çıktı regle 8 gün var DPo da 6 bu kadar erken çıkabilir mi
kubra_nal hilalaselll4 allahım sağ Salim kucağına aldırtmayı nasip etsin çok çok sevindim canım benim o kadar mutlu oldum ki ne güzel Berat gecesinin müjdesi gibi 🤲 benim de riskim hala devam ediyor kanama alanım hala duruyor küçülmedi
hilalaselll4 Sukrano merhaba sırt ağrısı kasık ve baş ağrısı uyku hali canım benim 7 gün kala net çıktı
Papl hilalaselll4 benimde 8 gün var regle şimdi awox yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı bu kadar erken çıkarmı ki
Papl hilalaselll4 . İnşallah yükleyebilmişimdir 😁 çıplak gözle bakınca daha belli oluyor şimdi fotoda çıksın diye karartım biraz
Papl hilalaselll4 hilalaselll4 yaa bana hiç öyle gelmiyor evet orda çok silikde olsa çizgi var ama bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiç bişey yok normalde adete böyle 7 8 gün kala sol göğsüm şişerdi kasık bel ağrım olurdu ama bu ay yok bende öylesine yaptım bu semptomların olmayışından yani😁 bakalım bekliycez artık eczaneden aldım testi bi yanlışlık olmaz heralde sen kan verdinmi canım
Papl hilalaselll4  sence bu fotoda da görüyomusun çizgi bu karartmamış hali tam netleyemedim ama
hilalaselll4 Papl ben görüyorum canım hayırlı olsun awox çok güvenilir bir test bazıları belirti olmadan anlıyor illa belirti olması gerekmiyor çok yeni zaten benimki ondan daha çok silikti