crnk94 Alya16 verdim bende ikili test. Ölçümlerini yaptı ense kalınlığı 1.5mm burun kemiği de göründü kan da 2 haftaya çıkar tekrar görüşelim dedi. İnşallah güzel sonuçlarımızı paylaştığımız gün de hemen gelir geçer 🧡
aslmoms Alya16 Alya16 ben ultrasona göregidiyorum. Benimde 1 hafta geride. Gelişimide o şekilde. Cinsiyet öğrenecektim mesela 12değilde 13 te gittim bir dahada uğraşmadım Şimdi detaylı geliyor . 21 düşünüyorum veya 22. Giderim daha 1 haftası var derler bir daha uğraşmak istemem
Alya16 crnk94 biraz bebeğe baktı gösterdi kan ver 3 hafta sonra gel dedi bakalım devlete gidiyorum şuan sonra bikerede özele gideyim dedim
crnk94 Alya16 ben özele gidiyorum belki kanlarla birlikte söyler hepsini. Bizde de gösterdi ellerini ayaklarını falan
crnk94 Alya16 merhaba iyiyiz siz nasılsınız 🥰 cinsiyeti netleştirdik erkek dedi doktorumuz 🧡 sizde durumlar nasıl 😍
Alya16 crnk94 bizede yine kız dedi net dedi 20 haftada ayrıntılı ultrasona giricem kısmetse 16+3 olucaz yarın 💞
crnk94 Alya16 sağlıkla gelsin minik kuş inşallah 🧡 bizde aynı şekilde detaylı zamanını bekliyoruz. Çok geçmiş olsun salgın var galiba 🥹🥹
Alya16 crnk94 amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin 🩷valla bianda oldu ya anlamadım boğaz yanmam vardı ertesi gün fena oldum birden bilmiyorum valla kaç haftalık oldunuz 🤭