Alya16 Son adete göre 11+6 haftayım Ama ultrasonda 11hafta çıkıyor sizce son adete göremi gitmeliyim yoksa ultrasonmu siz hangini baz alıyosunuz takip ediyosunuz❣️
crnk94 Alya16 ultrasona göre takip edin bizde de öyle oldu doktorum sın adet tarihimi 5 gün ileri çekti
Anneadayiozlem Alya16 doktorunuz tarihi düzeltmediği sürece adet gününüzü baz alın bence çünkü benim ilk gittiğimde adet tarihine göre 3 gün gerideydi şimdi ise üç gün ileride küçük olduklarında ölçüm tam anlamıyla yapılamayabiliyor
aysimaaa1 Alya16 benimde adetime göre 6 gün geriden geliyo detaylı ultrason da doktor geç döllenme olmuş dedi
aslmoms Alya16 Alya16 ben ultrasona göregidiyorum. Benimde 1 hafta geride. Gelişimide o şekilde. Cinsiyet öğrenecektim mesela 12değilde 13 te gittim bir dahada uğraşmadım Şimdi detaylı geliyor . 21 düşünüyorum veya 22. Giderim daha 1 haftası var derler bir daha uğraşmak istemem
Alya16 crnk94 bana geç döllenme dedi 3 kasım son adet aslında ama ultrasona göre 9 kasım şuan 11 haftalığız 😊
Alya16 crnk94 ahaha aynen sağlıkla kucağımıza alalım isminiz nedir acaba yaşınız benim 2 tane evladım var 3 .ye hamileyim ismim Nurgül 27 yaşındayım 😊
Alya16 Anneadayiozlem doktorda 10+1 de gittim ama 10+4 çıktı şuan 11 im ultrasona göre gidiyorum eğer son adete göre gitceksem yarın 12 haftalık oluyorum teşekkür ederim 😘😘
Alya16 crnk94 banada kız bebek bu diye tahminde bulundu ama tabi kısmet belki 12.haftada belli olur 4 şubatta kontrol var
crnk94 Alya16 ay evet gittik 12+1 diye gittik 12+3 olmuş 🥹net birşey söyleyemem ama erkeğe benziyor dedi 🥰 sen ne yaptın gittin mi?
Alya16 crnk94 bende gittim banada yine kız diye tahminde bulundu 😍 12+3dü benimde 12+5çıktı normalde adete göre bakıyormuş doktor normalde 13+3üm