vascenceloss birumutt normalde çıkması lazım testte ama bir iki gün daha bekle bakalım normalde düzenli midir
birumutt vascenceloss yaptığım erken gebelik testi değil de normal gecikme testi bunlar biraz daha yüksekte ölçüyor ya betayı yarın erken gebelik testi ile deneyeceğim evet ya normalde geçen ay kimyasal gibi bişey yaşadım kanda teste beta göründü ama sonra 12 den 5 in altına düştü regla döndüm iki gün gecikme ile dün kesin olmam gerekiyordu gecikmeyi de hesaba kattım 21 inde olurdum 23 ünde olmuştu geçen ay bu kimyasaldan dolayı
Beray-liya Benim de bugün adet günüm ve henüz olmadım. Sabh 11 de ilk idrarla yaptım tek çizgiydi birkaç saat sonra baktım silik çıkmıştı T çizgisi. Umut var mı sizce, ben şimdiye kadar silik bile görmemiştim 🥲🥲
birumutt vascenceloss yarın erken gebelik deneycem az bir akıntım geldi yarın devam etmezse bir test daha yaparım anlamadım hem geçti günüm ama döngülerimi takip edemez oldum düzensiz değildi ama her ay bir kaç gün fark ediyor kimyasal olduğu için mi stresten mı bilemiyorum
Sss1947 mehin1 gebelik başında adet ağrısı gibi olabiliyor ama başka testle tekrarlasaydınız kasetler bazen de yalancı pozitif verir