Aysegulbebek A_S_K bizde bugün 10 olduk canım tam yakınız seninle ama benim bazen oluyor iştahım bazen hiç olmuyor 🙄
A_S_K Aysegulbebek Evet benimde öyle ama tamamen yemekten se kesilmiyoeum kahvaltı da bazen çok iyi oluyor akşamda canım çekmiyor değişik biraz :)
Minnosizmmm A_S_K benim canım sürekli istiyor dün cips çekti canım ama nasıl çıldırıcam sandım eşim almış yiyemedim bile 2 tane attım ağzıma bitti bence bi iki lokmada olsa alıp nefsi korlemek lazım 😊
despina234 Paketli ürün yerine evde kendim tatlı falan yapıyorum ☺💕 nadiren yiyorum ama bir şey olmaz inşallah 😀
Minigiminannesi A_S_K ben iki kere yaptim kacamak 7+2 haftadayiz demekki cok yapicaz kocam yasakladi ama cok soyleyince al al diye dayanamoyor aliyor😁
Minnosizmmm A_S_K yok ben de tam tersi oluyor canım istiyor yiyorum tiksiniyorum bu hatta kilo vermişim 1 hafta da 500 gr gitmiş hiç dikkat etmiyorum oysaki ama aşırı su tüketiyorum
Mervezngn A_S_K hayır önümde dursa bile yemiyorum az tadına bakarım cayın yanına gitsin diye hamileyken böyle oluyo benim bu 2. Gebeliğim 😄
Selvis A_S_K ben herşey yedim canım. Bi ara cipse dadanmıştım 😄 aşırı abartmadan burger da yedim kola da içtim cips de yedim tatlı da. Bence çok kasmaya gerek yok
A_S_K Selvis Bende öyle düşünüyorum hamile kalmadan önce yiyorsuk zaten bebeğide yaklaşık 1 aylıkken öğreniyoruz yediklerimizde oluyor sağlıklı yani sanırım öyle shshsj😁
tesbihlibebek Siz nne biçim annesiniz bir de kaçınmıyorum diyorsunuz !!!1!1!1!1! Hamilesiniz dalga mı geçiyosunuz!!1!1! Bebeğinizi zehirlemeye mi çalışıyorsunuz1!1!1! DİYEN KİMSE ÇIKMAMIŞ NE HOŞ AMA 🤪 yinede hanımlar fazla abartmadan yiyelim abur cubur yediğiniz gün bol yeşillikle telafi edelim mesela ♥️
Mlssa A_S_K Normal zamanda yediğim kadar yemiyorum,herhalde psikolojik canım da pek istemiyor 🤗 ama tabi arada yiyorum sıkmıyorum zorunlu gibi kendimi 😌