Es07 erkekannesi1_ Benim 32 de döndü baş aşağı Devletteki doktor son ana kadar bekleriz Aksi durum olmadıkça normal öneriyor Özeldekine gün verin desem verir Ama ben kararsızım
erkekannesi1_ Es07 ben 29 da gitmiştim baş aşağı demişti donra 32 ve 34 te gittim yine baş aşağı denildi bence gittiğin hastane temizse ebelerin davranışına göre devlettw yapabilirsin
htc5858 erkekannesi1_ evet yalancı sancılar genelde 32 haftadan sonra başlar az dan çoğa doğru gider en sonunda da düzenli gelir ve doğum başlar 😄
Es07 erkekannesi1_ Çok nazikler gerçekten Özele de gidiyorum ben devlete de Geçen pazar staj yaptım Hareketsiz diye gittim Çok güzel ilgilendiler devlette Şaşırdım fikirlerim değişti Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
erkekannesi1_ htc5858 sizi az önce başka birinin postunda gördüm 4. Gebeliğinizmiş ve benden yaşca büyüksünüz benim ilk olduğu için hemen sancı gelsin falan diye düşünüyorum tabi siz benden daha tecrübelisiniz daha erkense sıkıntı yok tabi burada bu zamanlarda sancısı olanları görünce abartmak istiyorum kendi durumumu 😂
erkekannesi1_ penbe_karisi kız sen kesin doğumdan sonra post açıp anlatırsın o yüzden doğum hikayeni bekliyorum dememe gerek yok 😁
htc5858 erkekannesi1_ evet 4 ama ilk kızıma hamileyim şuan diğer 3 ü erkek, o yüzden bu da sanki ilk gebelik gibi geliyor, ama evet çoğu şeyi tecrübe ettim artık, valla mecbur kalsam kendim doğum yaparım o derece diyim 😄🩷
ayaniz erkekannesi1_ son 28 de benden ❤️ normal olucagı için muhtemelen tam günü kestiremiyoruz tabi☺️