erkekannesi1_ Kızlar tam 30 günüm kaldı çok heyecanlıyım artık bebeğimin tekmeleri canımı acıtıyor sizin ne kadar kaldı zaman geçmiyor sanki 30 gün sonra buraya tekrar cevap yazıp doğum hikayemi anlatmak istiyorum nasip olursa 🥳
htc5858 erkekannesi1_ benim de son 35 ama daha da erken olabilir, bu aralar çok zorluyor yalancı sancılar çoğaldı şiddetlendi haftaya kontrol var bakalım ne olcak, ve evet tekmeler artık uykudan bile uyandırıyor
erkekannesi1_ sunbloom123 ay benimde normal doğum diyolar ama tam 40 haftalık olunca 30 gün kalmış oluyor daha önce de doğma ihtimali var
Huzurr erkekannesi1_ mutlaka yazıcam. 2 inci gebelik 7 yıl aradan sonra:) ilki özeldeki bu devlette olacak bakalım:)
htc5858 erkekannesi1_ karnım sertleşiyor bir 30 sn falan sonra bir ağrı giriyor genelde sağ bacakla karnın birleştiği yerden, sonra kesiliyor ağrı ama hergün çoğalıyor ağrı ve şiddeti. Şuan düzenli olmadığı için korkulacak bişey yok demişti doktorum ara ra yokluyor
erkekannesi1_ Es07 şehir hastanesine gidiyorum normal diyolar zaten sezeryan zorunlu artık bebekte baş geliş alttan muayene de yok Allaha emanet 😂
Es07 erkekannesi1_ Benim 32 de döndü baş aşağı Devletteki doktor son ana kadar bekleriz Aksi durum olmadıkça normal öneriyor Özeldekine gün verin desem verir Ama ben kararsızım
htc5858 erkekannesi1_ evet yalancı sancılar genelde 32 haftadan sonra başlar az dan çoğa doğru gider en sonunda da düzenli gelir ve doğum başlar 😄