sevacano ece5465 Ben göbeğin üstünden yapıyorum çok rahat ediyorum kol ve bacak ben de daha çok acıyor
sumeyyehmz Göbegimden yapıyorum çok fazla morarma oldu ama bnde kollarımdan tek başıma yapamıyorum bi kere başkasına yaptrdm kolumdan o daha cok acıyor bnce
dlkkrms İğneği yaptıktan sonra belli bir bekleme süresi varmı acaba etki etmesi için yoksa kendisi zaten etkisini gösteriyormu
esinaltintas ece5465 Göbeğimden yapıyorum şimdilik 14 haftalığız karnın çıkmaya başlayınca kollara geçersin dedi doktorum
busra241_ ece5465 bnde kan pıhtılaşma sı olduğu için, kullanıyorum. Göbeğimden yapıyorm kollarımda morarmalar oluyor ve çok acıyor
hollyymollyy Eşim vuruyor iğneyi, sol kolumdan hep. Sağ kolumu iki üç kere denedik çok ağrıdı, hep soldan vuruluyor hiç beze vs de olmadı maşallah diyim 🤭
nadideulu Göbekten yapıyoruz bir gün sağ bir gün sol tarafa başlarda morarma vs olmadı ikinci kutuya geçtik ufaktan morarma kan toplamalar başladı gidebildiği kadar göbekten yapmayı düşünüyoruz kol ve bacak çok acıtıyor çünkü
Fizikcifizik ece5465 ben araştırdım bu konuyu en iyi emilim göbekten. O nednele hep göbekten yapiyorum. Kolonya sürün hem ince hem sonra morluk olmuyor.