ilkayksck Busranur_mnts 🤣 geçen nst ye girdigimde yanımdaki bayan da da aynısı oldu doktor sancın var dedi hissetmiyorum demişti oysaki benim da sancılarım ve kasılmaların aynı zamanlı başlamıştı ilkinde🤭
ozllemm01 Benim de 36+5 hafta oldu her zamankinden farklı ince ince özellikle akşamları sancılarım oluyor kasıklarımda ve belimde bir de karnım sertleşiyor bebiş de zaten hareketliydi daha da bir hareketlendi bu hafta. Daha doğrusu sancı böyle bir şey mi bilmiyorum ama bu ara canımı iyce acıtmaya başladı. Dayanılamayacak gibi değil ama korkutuyor da. Bu hafta kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 😊 Allah hepimizin yardımcısı olsun zaman yaklaştıkça heyecan iyice artıyor ama sakin kalmamız lazım 🥰❤️
ilkayksck ozllemm01 doğum sancısı düzenli sancılar oluyor arada gelip gitez canım anlarsın onu zaten adet sancısı gibi ağrın olur ilk tecrübem boyleydi
suragungor ilkayksck sanci dediginiz sey tam olarak nasil oluyor 36 haftalik hamileyim dun biraz yuruyelim dedik sahilde 10 dk yurudum ama sag kasigima inanilmaz bir agri girdi krampla kas agrisi gibi bir seydi buda sanci dedigimiz sey mi acaba
guldentekdal 37+1 im ara ara sancılar olması normal artık tabiki , ama beni acayip bi doğum kaygısı aldı korkmaya başladım. Korkudan ne yürüyorum ne hurma yiyorum sanki daha ne kadar içimde tutabilirim :) 3. Gebeliğim bu arada
guldentekdal ilkayksck yarın kontrolüm var bakalım .şu anda 38+1 Bir biraz minyonuz sanırım 36 da 2600 gr dı
ilkayksck guldentekdal bizimde pazartesi kontrol vardı 3300 dedi hata payı da var dedi ama doğuma kadar fazla kilo almasin vitaminleri vs kes dedi Yemen’e dikkat et dedi aç kal dedi hatta😂 ilk kızım 2980 doğmuştu şimdi kilosu fazla olunca korkuyorum ama 4 küsur dogurada var