yasewin Cimcime30 ama geçen aylarda da benim geç yumurtlama olmuştu :( ayy gebelik testi yaptıracaksınız bana şimdi😂😂😂 ama olamaz ki ya adet olmuştum
yasewin Cimcime30 luteal faz kısa yani yumurtlama ile adet arasında az gün var tutunmayı engelliyor bu da adet geliyor. Geç yumurtluyorum çünkü şimdi silikleşmeyince de test gerildim kaç gün oldu🥲 negatif bu arada gebelik testi😆
bebegimle_ben yasewin canim yaptinmi gebelik testi ikimizin bat dongu ayni adet beklenen tarihte ayni
yasewin Cimcime30 heh işte ben 8-9 gün sonra oluyorum.. o yüzden doktor çatlama olduktan sonra progestan başlayalım dedi bekliyorum çatlamayı🥺
Deletedmom_878 yasewin adet döngünüz kaç gün acaba uzun mu. Benimde ovülasyon testim çok karışık bi koyu bi silik acaba bende mi geç yumurtluyorum
yasewin Deletedmom_878 ya aslında normalde 28 günde olurum ama değişti bazen 21 bazen 25 en son 27 günde oldum. Ama geç yumurtlama oluyor işte hala silikleşmedi testim sabah yaptım kopkoyu 3 günü geçti ben çatlıcam artık djdjdj
1234feyza Bende ilk defa yaptım bu ay ve sizinki gibi görünüyo pcos var bende ona bağlıyorum ☺️ bu arada benimde 3 şubat hakkımızda hayırlısı 💕
yasewin 1234feyza yaa bende pcos da yok tüm kontrollerimi de yaptırdım strese bağlıyorum biraz talihsizlikler yaşadım panik atak kaygı nüksetti ona bağlıyorum..
bebegimle_ben yasewin canim gecti cunku normalde olmasi lazim bende hep ovulasyin testine devam etim bugunde edicem garantie olsun diye ama piki gecti bziim ama ben yakaladim senin pikin 16 17 18 bunlar onemli havuc suyu ic daha cok ise yariyor
bebegimle_ben Cimcime30 evet cimcime bizim ki ayni yasewin le benim 16 17 oldu pik ve gecirdim 16 17 18 degerlendirdiyse tamamdir