yasewin Gün en koyuyu görmüştüm sonra sanki silikleşti. Bugün yine iki dakikada kopkoyu oldu çatlamadı mı anlamadım😔 luteal fazım kısa olduğu için progestan desteği alıcam çatladığında. Henüz çatlamadı mı yardımcı olur musunuzz🥺
Merve-metin yasewin henüz çatlamamış istersen havuç ye veya havuç suyu iç çatlamasına yardımcı oluyor
Cimcime30 yasewin kuzu şubat 2-3 se bat eğer yumurtlaman ayın 17 si olmuştur catlamıstır bu tekrar pık degıl hamılelık olabılırmı
Deletedmom_878 yasewin adet döngünüz kaç gün acaba uzun mu. Benimde ovülasyon testim çok karışık bi koyu bi silik acaba bende mi geç yumurtluyorum
lolaincincim yasewin Yumurtlama ve çatlamanın farkı ne? Ne zaman gebe kalınabiliyor veya ne zaman gebe kalma ihtimali yüksek?
yasewin bebee1 ya yiyim bol bol o zaman teşekkür ederimm🥲 peki dün gece ve bugün öğlen değerlendirdik devam edelim mi
-Papatya33 Bir havucu soyup kaynatın 5 dk kadar hafif soğusun için sonra tanelerini yiyin çok faydası oluyor
yasewin Cimcime30 ama geçen aylarda da benim geç yumurtlama olmuştu :( ayy gebelik testi yaptıracaksınız bana şimdi😂😂😂 ama olamaz ki ya adet olmuştum
bebegimle_ben Cimcime30 evet cimcime bizim ki ayni yasewin le benim 16 17 oldu pik ve gecirdim 16 17 18 degerlendirdiyse tamamdir
bebegimle_ben Cimcime30 nasil canim arkadasla benimkide ayni ya dongum 28 17 banada pik dediler 2 subat adet gunum