Ssseval Goksinismail hafta olarak erken olduğunu unutmuştur. Herkes leyla ycuz paralara ebe hemşire çalıştırıyolar onlarda hayattan kopuk😂😂
Aysesare Goksinismail hahahahah 😂😂 manyak hemşire ya, biri Varsa yanında vişne suyu ve çikolata aldır nst sırasında ye işe yarar. Nst odasında genelde küp şeker oluyor 2 tane ondan ye oda işe yarıyor
Goksinismail Aysesare girmeden önce yedim zaten ama ordaki kadın da şaşırdı. Çıkarken sordum dedi bebek hareketeydin diye ablacım 🤣
Aslidmr Goksinismail canım genelde öyle diyolar bebek hareketlensin diye ben 1 aydır her hafta baglanıyorum oyna diyolar
Aslidmr Aysesare bende duyunca şaşırmışdım baktım herkes yapıyo bende yaptım😂 uyuyodu diye yaptırdı ama uyımasına gerekmyok her seferinde sen yap daaha iyi çıkıyo yoksa ugraştırıyolar bidaha bidaha cektiriyolar
Sedaahmet RdvnMlkn benim 29.haftalarda felan hep meme ucum kaşinırdı. Dakikalarca kaşırdim .erken doğumu felan başlatmadı. Şuan 37+5 haftalığım. Hala ara sıra kaşınır. Bende kaşıyorum. Cok şukür erken doğum riskim yok 🤷♀️🤷♀️