Havin49_ eminaas benimki doğar doğmaz küveze girdi 31 haftalık doğdular emme refleksleri yok hortumla besleniyorlar Cnm inşallah benimde kendi emzirdiğim kendi beslediğim günler gelir biran önce
eminaas Havin49_ inşallah o günler gelir benim sarılıktan yatmıştı çok zordu .insan kendini çaresiz hissediyor
Ziyangillerrr_ Havin49_ Bebişler nasıl canım toparladılar mı biraz daha? İnşallah sağ salim ikisinide evinize getireceksiniz🕊️🤲🏻
Havin49_ Ziyangillerrr_ sağol cnm Allah razı olsun birinin hayati riski devam ediyor biri iyi çok şükğr kilo alımını bekliyorlar
annekiz6141 Havin49_ hıc aklına kotu şeyler getırme 🥰 arkadaşımın ablası 22 mı 24 haftalık mı ne doğum yaptı hep kotu konuştular ama sımdı 2 buçuk yasında 🥰
busrasya2334 Havin49_ bezi bilemem de canım mesela sütü şey düşündüm örneğin 100ml ıstıp veriyorlar ama bebiş 50 ml içiyor ya iki saat içinde o sütü tekrar içmezse çöp oluyor acaba fazla mı ısıtıp veriyorlar diye de düşündüm
Havin49_ busrasya2334 işte öyle de olabile ama sütüm zaten az olduğu için yermem diye korkuyorum bezde başka çocuklara kullanılıyorsa helali hoş olsun
busrasya2334 Havin49_ siz bol bol sağım yapın eller serbest pompanız varsa sürekli çekim yapsın siz takın artacak sütünüz zamanla inşallah
Havin49_ busrasya2334 pompayla sağıyorum zaten ama ikiz olduğu için ya yatemzse düşüncesi var oğlum mememişti bari bunlar emsin istiyorum