beyzzsenturkkk Edanuryldrm doğum yapanı hiç görmedim ilk gebeliğimde kabul etmediler 2. hamileliğimde de bence etmeyecekler çevremde hiç doğum yapanı da duymadım baska hastanelere sevk ediyorlar
kanmamakl Edanuryldrm ben 4 sene önce yaptım aşırı memnun kaldım ama şuan bunu kabul etmiyorlar çünkü kalp hastalığım var abi durumda gece doktorları yok diye
Havin49_ Edanuryldrm ben doğum yapmadım ama doğuma kadar ilk oğlumda orda aynı doktora gittim ve çok memnundım
Esay01 Edanuryldrm bende burda bekleyeyim ilk dogumda 40 haftayı geçti diye almadılar ikincisi sezeryan yarın gidecem gün verecek bakalım
Edanuryldrm beyzzsenturkkk risk almıyor lar banada 38 haftadan önce birşey olursa Eğitim araştırma Hastanesi ne gideceksin dedi çok Şükür olmadı kaydım Zeynep Kamil de var sadece
Edanuryldrm Bende şuan Orkan Dönmez Doktora gidiyorum çok memnunum sezeryan Doğum yapacağım gün verdi Perşembe günü Doğumum var sezeryan
kanmamakl Edanuryldrm evet tek kişilik odaya konmuştum eşimde istediği gibi gelip gitmişti kalmak istememişti gelip gidiyordu 😁
eva58 kanmamakl gözünüz aydın. Allah ikinize de sağlıklı ömrğlee versin. Sezeryan doğumunuz nasıl geçti? Hastaneyi tavsiye ediyor musun odalar tek kişilik mi
Esay01 Edanuryldrm bende yarın sabah sezeryan olunamaz aynı hastanede genel mi oldunuz spinal mi memnun kaldınız mı acaba hastaneden doktor hemşire ilgilerinden hastane nasıl acaba