bitutambahar 17 Ocak - 6,96 19 Ocak - 27,42 24 Ocak - 1233,81 Son artış çok fazla geldi bana bu kadar fazla artması iyi mi yoksa kimyasal falan olma durumu var mı sizce?
buketdeniz19 bitutambahar canım anca onu kese gözükmezse ve kanaman başlarsa dış gebelikmi öyle anlarsın kimyasal da bu kadar yükselme olmuyor inşallah keseyide en yakın zamanda görürsün ilk zamanlar beta çok hızlı artış sağlıyor
Candoloz bitutambahar ikiz gebelik de olabilir ayrica cok yeni ve ozmnlar hizli artiyor kötü düşünüp strese girmeyin bence en kisa surede doktora bi gorunun kese icin yeterli seviyede gorunur inşallah saglikla gelsin
eminaas bitutambahar ilk değeriniz 6 ya nasıl farkettiniz .artislari normal kimyasal dususte olursa olur .ikiz ise böyle anlaşılmaz
Busranur_mnts bitutambahar artışın yüksek olması iyi kimyasal olması için düşmesi lazımdı 1 hafta içinde keseyi görürsünüz inşallah
bitutambahar Candoloz bu seviyede görünür mü kese 3000 - 5000 arası görünür diyorlar o yüzden 10 gün sonra falan gidiyim diyordum ben
Candoloz bitutambahar Vajinal ultrasonla daha erkenden gorunur onu istemiyorum derseniz evet bencede bekleyin ama bence 10 gun cok iki gune bir ikiye katliyor zaten
Candoloz Birde bende sizin gibi cok erken ogrendim 4.1 ile sonra cok hizli artti 3-4 kere kan ile takip ettiler keseyi gorene kadar
bitutambahar eminaas bat a 3 gün vardı erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı aynı gün kan verdim beta 6 çıktı
usagichan Ben de tüp Bebek ile hamileyim ilk Betam 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı son artış moralimi bozdu
bitutambahar usagichan inşallah bundan sonrası hızla artar dualarım sizinle sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
mom_51 bitutambahar çok normal. Asıl artış gecikmenin ilk günü olurmuş. Bence sizin değeriniz çok güzel artmış. İçinizi ferah tutun
Candoloz bitutambahar 6 binlerdeydi keseyi gordugumuzde ama hizli artti son zamanlarda 4 kati arttigi oldu artis hizindan korkmayin inşallahh gorursunuz sizde yakinda
Busranur_mnts bitutambahar genelde öyle olmuyor kimyasal da yada düşükse yavaş artış oluyor ben bi kere düşük yaptım ilk 2 değerim gğzrl artmıştı ama diğer kanı 4 gün sonra verdim 4 kat artması gerekirken sadece 2 kat artmıştı kese gördük ama sonra kanamam oldu düşük ysptım artışın iyi senin endişelenme