Fatma_furkan1996 penbe_karisi sabah 5’de bir uyandım birdaha da uyuyamadım inan bana o kadar kötü bişey ki cayır cayır boğazım yanıyor ve hiçbir şekilde geçmiyor çok feci birşey
penbe_karisi Fatma_furkan1996 😭😭😭ben tam 2 gündür çekiyorum asla geçmiyor bakalım bizimki bu gece nasıl gecicek dün gece hiç uyuyamadım
tugbaustuntas penbe_karisi artık doğsun diye gözüne bakıyorum 2 hafta daha dursa diyorum aralarda kaldım🥲
elllaaaa penbe_karisi sodayı uzun zamandır içmiyordum bi kaç gündür ben de başladım tekrar ama midem için değil kalçama ani giren bir Ağrı baskı var Kemiklerim rahatlatsın diye içiyorum 5 gündür sürünerek yürüyorum kadın doğumcu sadece parol egzersiz önerdi
elllaaaa penbe_karisi Bazen bende öyle oluyor bi türlü geçmiyor bazen geçiyor mide yanması dayan az kaldı doğumuna dicem ama cidden artık zaman geçmiyor gibi sanki yıllardır hamileyim bu Hamilelik o kadar yordu beni
hilu penbe_karisi sodanın içine taze zencefil sık birkac damla iyi geliyor mideye . Çiğ badem ya da tuzlu ye ben rennie kullanıyorum artik rahatsiz oldugumda
melike_165 @penbe_karisi yediklerinize içtiklerinize dikkat etmekte fayda var o zaman karbonat geçirir normalde
Cicilininkini penbe_karisi benim mideyi yarım saat vs 1saat de olsa bi dinlendiriyor ya oda yeter yoksa cekilcek dert degil
Cicilininkini vanilya_kokusu_ ayyy 35 oldum an itibariyle şükür az kaldı ya çok çektim valla bu hamilelikten bende gavisconla devam son 2 3haftayıda böyle atlatırım tamam insallah 😅
vanilya_kokusu_ Cicilininkini gaviskon bana hiç fayda etmedi kız kaç şişe bitirdim su gibi içiyordum 😅
Cicilininkini vanilya_kokusu_ benim kaynanamlarda vardı içtim bikaç defa da az bi zamanda olsa kesiyor şükür ya kullancam o yüzden ama alışıyor sonra bünye bi müddet sonra onlarda fayda etmeyebiliyor