Cicilininkini vanilya_kokusu_ aynen öylr çünkü dayanamıyorum bende artık ne yersem yiyim kötü oluyorum acı tatlı eksi tuzlu hiç farketmiyor
Cicilininkini vanilya_kokusu_ ayyy 35 oldum an itibariyle şükür az kaldı ya çok çektim valla bu hamilelikten bende gavisconla devam son 2 3haftayıda böyle atlatırım tamam insallah 😅
nursenasu27 penbe_karisi 37 hafta olduk şu an bile çekiyorum mide problemi gerisini sen düşün yani ne kadar berbat illet bişe
Cicilininkini penbe_karisi benim mideyi yarım saat vs 1saat de olsa bi dinlendiriyor ya oda yeter yoksa cekilcek dert degil
tugbaustuntas penbe_karisi artık doğsun diye gözüne bakıyorum 2 hafta daha dursa diyorum aralarda kaldım🥲
[silindi] rennie duo diye bi şurup var benim göz bebeğim, bir tek o kesiyor. ama normal tablet olan rennie değil, şurup olan versiyonunu alıcaksınız. gebelere verilen bir şey zaten penbe_karisi
elllaaaa penbe_karisi tahin muz deneyin gavıscon biraz keskin gaskin duo daha hafif ben onu kullanıyorum açlıkta yanma yapıyor ona da dikkat edin yoğurtlu makarna da iyi geliyor az kaldı geçecek inşallah 🙏