ilkiminannesi Transferin 9. Günü 21 Ocak :189,63 Transferin 12. Günü 24 Ocak : 740,3 Normal mi acaba tek bebek mi ikiz mi 10 gün sonra kese için gitcem
mihra2021su ilkiminannesi 9.gün 259 12. Gün 1050 tek embrıyo benım bence bellı olmaz betanız benımkınden düşük
buketdeniz19 ilkiminannesi ikiz betadan belli olmaz canım ultrason da bakılınca görünür anca benimde betam 1 günde 2 katından fazla artıyordu normalde 2 günde 2 katı olması gerekiyordu ama tek kese tek bebek var doktorda betaya göre ikiz demez bakmadan
kumsalanne ilkiminannesi artış normal. Tek gebeliğe benziyor ama tekmi ikizmi olayı usg ile belli olur canım artış ile değil. Sağlıkla gelsin 🙏
duygunisa Çok çok güzel maşAllah artık çok iyi bence ikiz öncelikle hayırlı olsun canım 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 darısı başımıza ☺️
ilkiminannesi buketdeniz19 Evet biliyorum ama sormak istedim yine de ne zaten biz şans yükselsin diye 2 embriyo transfer edelim dedik hangisi nasipse o olsunn
usagichan Ben de tüp Bebek ile hamileyim ilk Betam 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı son artış moralimi bozdu
kbra3454 usagichan benim de ilki 81 ikinci 110 üçüncü 67 oldu .. benim de tüp bebek ilk denememdi. Maalesef kimyasal oldu. Sizin kaçıncı denemeydi?
Byn1998 Benimde 5 aralık 200 9 aralık 1088 12 aralık 4630 çıktı yaklaşık 4 5 katı arttı ama tek kese bebekte tek göründü 😆 eşimle kızıma kalsa iki kız olsun ikiz olsun istiyordu halada kız olacak diyorlar 😆😆😆
usagichan ilkiminannesi tüp Bebek birinci transfer hariç 9 ikinci transfer hariç 11 üçüncü transfer hariç 13 aralarında 48 saat var
Aaayseeert ilkiminannesi benim 10. Gün 344 çıkmıştı 14. Gün 2503 tü bende ikiz sanmıştım ama maalesef ikiz değilmiş . Zaten doktorum da betadan anlaşılmaz ikiz olduğu dedi keseyi görmeye gittiğin gün öğrenirsin canımm
Aaayseeert ilkiminannesi yaaa bende 8. Haftadayım ama aynı şeyleri hissediyorum sanırım bebeği hissedene kadar böyle olacak :(