Cicilininkini istanbuldabiizmirli aminn canım cok saol bugün yine dısarı cıkmayı basaramadım sonraki güne niyetlendim bakalım 🥰😅
istanbuldabiizmirli Kahyaasena yolunuz düşerse bana yazın, ben genelde yöresinden alıyorum özel ürünleri. Paylaşırız🙏🏻🫶🏻
carolina07 istanbuldabiizmirli her zaman bulunmuyor iş yerine yakın. Akşam çıkışta gitsem kalmıyor mecbur sabah erkenden sipariş vermek zorundayım bana ayırın diye. Onu da unutunca akşam kedi gibi bakınıyorum😂
istanbuldabiizmirli carolina07 ertesi gün de olaa buluyoraanız ne mutlu size🙏🏻🙏🏻beklediğiniz günün ertesinde 2 günlük alın bari🤭
bohembircadi ugur_bocegi Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi… Gebelik şekeri çıktı hem de 6. haftada. Sürekli doğumdan sonra yiyeceğim şeylerin hayalini kuruyorum 🙈 Ben de diyorum yicem kilo alırsam alırım sonra verilir 🙈
ugur_bocegi bohembircadi geçici olduğunu düşünüp Motive olaycagiz zor bir süreç ama geçici 🙏 sonra dediğiniz gibi istediğimizi yiyeceğiz bebişlerimiz yanımızda olsun da sağlıkla 🥰
bohembircadi ugur_bocegi Evet 🥲 Amin sağlıklı bir şekilde sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucağımıza alalım 💗🌸
dgngr istanbuldabiizmirli hiç öyle takıntım olmadı ama katmer demiştim ben birkaç kez. Yufka ve katmer arası domates peyniri dürüm yapıp yemeyi çok severim. Çikolata düşkünüyüm. Aşerme hiç olmadı ama takıntılı olmadım
ikincibahar_08 istanbuldabiizmirli ay benim doktorum bu ay tatlıyı yasakladı ama ben bir gün yemesem ertesi gün ağlıyorum tatlı diye eve hiç bir şey almadım yemeyeyim diye kendimi nutella kaşıklarken buldum bir yandan vicdan yapıyorum yandan deli gibi canım istiyor 🤣
istanbuldabiizmirli ikincibahar_08 bizim evin halleri bu söylediğiniz 🤭😛🤓 hem pişmanım hem sevdalı 😂😂😊