Cicilininkini bebek arabası, ana kucagı , kıyafetler , biberonlar, süt sağma makinası tamam bende, bir kısmı kardesimin oglundan geldi sagolsun gelinimize, biz de aldık tabi cinsiyetler farklı ikisinde diye, eşim emzirme yastığı müslin bez vs almıştı, ben bebek yatagı için yastık kılıfı alez vs aldım, gecen hafta küvet aldım, Almanya dan bir bebek yatagı gelmişti, beni -kardeşimi -kuzenimi -yiğenimi büyüttü, şimdi benim kızı da o büyütecek inşallah😍 Haftasonu bezler indirime girmiş Migros ta 1+1 olmuş, hangisini sever bilmediğim için her markadan 1 er tane almıştım geçen indirimde, o yüzden alamıyorum daha fazla içim gitse de. Burun aspiratörü ve ateş ölçer almadım Şubat indirimini bekliyorum. Size de zaman kalırsa indirimi bekleyin derim. Ev ne tarafta, Anadolu yakasında Kartal da Anpa Gross un oldugu binada Civil in outleti var. Mutlaka gelin çok uygun rakamlar. Başka nerede var bilmiyorum. Kozyatagı Outlet te de E Bebek var, orada da kıyafetler değil ama bineron vs gibi ekipmanlar uygun rakamlara düşüyor. Avrupa yakasında da sanırım içinde bebek ürünleri satan outletler vardır illa ki, tabi İstanbul da değilseniz bir şey diyemiyorum🙂