ikincikezannelikmi 06f Aslan Ali🤍 meltemerennn gayet de mis gibi gidiyor dümdüz bile oluyor❤️ spor bile yapmadan sadece emzirerek evde bebekle ilgilenerek ve sağlıklı ama bol bol da beslenerek gitmişti göbeğim ve kilolarım tamamen , şeker tatlı paketli gıda vs önce bebeğin gelişimi sonra sütümün kalitesi için uzaklaştığım şeyler bu süreci kolaylaştırdı özellikle bence 🌸
krizantemmm seymosss_ bir oğlum var ismi alparslan 11 haftalık gebeyim kız ise asya olacak, erkek olursa göktürk ilk tercihim ama çok mu ağır diye düşünüyorum onun dışında barlas, asil, Sancar, alptuğ listede olan isimler
elfdlgr kız ismi için tuana mihra nihan aslıhan kayra gibi isimler arasından kurayla oğluma çektircez gibi duruyor 😂
rjbnurpr Bende 32 haftalık gebeyim bi türlü kızıma bi isim bulamadım var mı şöyle nadir bilinen kız isim önerileriniz
buglemk cicek90 ben de hamileyim ilk gebeliğim nasipse ben de ismi İdil olsun istiyorum 🩷 adıyla yaşasınlar sağlıklı olsunlar inşallah
afitp ugur_bocegi Avesta hem zerdüşt kitabı hem bilge kadın kürt kökenli bir isim 😊 sizin oralar neresi bu arada
Weenie seymosss_ uras orkun 🥲 uras şans mutluluk getiren demek babasının adı orkun. Yani mutluluk getiren küçük Orkun’um 🥲🤲🙏❤ Allâh izin verirse inşallah 🥲❤
huliss gzdnr1606 kızım olacak kısmetse. Ben Rüya ismini istedim, eşim de vefat etmiş annesinin ismini koyar mıyız diye sordu o yüzden ikinci ismi olacak. “Rüya Elmas” koyacağız💎🩷
_momyy 17 gün kalmış doğuma yok yani erkek ismi bulamıyoruz 😁 abimiz 2 yaşına girck onda da bulamadık son 2 tane arasında gidp geldik en son ben sancıdan kıvranırken eşim yiğeniyle kura yaptı 3 kere 3nde de aynı isim çıktı koyduk onuda şmdi bu miniğe isim bulamıyorz resmen erkek ismi kadr zor bşy yok yaa 😁
carolina07 miniminnacikk benim kuzenim de bu ismi koymuş yanına da kendi adını koymuş ikinci isim olarak
Ofinisss seymosss_ Ay ben kızmın adını forumda hiç göremiyorum. Kızım 115 günlük ve adı Ayça. Benim adım da Hilal. Adımın Öztürkçe karşılığını kızıma koydum. Ruhumuzun ve sevgimizin bağını temsil ettiğine inanarak 🫶🏻