ilknur90 merylii_ Benim de aynı 😊 İlkim Gökalp, şuan yeni hamileyim ve sizinle aynı isimleri düşünüyorum 😇
adl_12 seymosss_ Arya Deniz ve Lavin… 3 de henüz cinsiyet belli değil kız olursa Zeynep Laren, Zeynep İdil, Zeynep Ilgım düşünüyorum.. erkek olursa da Asil,Mirza,Cihan,Kutay,Ozan düşünüyorum
Oztek37 seymosss_ Atlas Ege olucak inşallah gün saymaya başladım çok heycanlı 2 şubatta doğumum var Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲
nesliily Cinsiyet belli değil ama kizim olursa Aylin , Hilal isimlerinden birini koyacağım erkek ismi bulamadim 😅
ask0526 seymosss_ 1 kızım var adı azra 2. Gebeliğim 29. Haftadayım Allahın izniyle 2.kızım olacak onunda afra istiyoruz inşallah
ilknur90 merylii_ Tekrar merhaba, cinsiyetiniz belli oldu mu acaba 🐣 Bizim kızımız geliyor kısmetse 💕🌸
afitp ugur_bocegi Avesta hem zerdüşt kitabı hem bilge kadın kürt kökenli bir isim 😊 sizin oralar neresi bu arada
mehparee_ seymosss_ Tabiki herkes istediğini koymakta özgür ama artık bebeklere verilen ismlerin hepsi çok garip bence tabi ki herkesin zevki farklı Ben Abdülhamid koyacağım
_Beyim_ seymosss_ Merhaba,proqram sizde de yenilənmişmi? Önceden soruluan sorular aşağıda oluyor du şimdi yok.
rvydaaa21 Şuan 17 +6 dayım en son 14+5 te gittim kız dedi değişmez kız olursa Sare istiyorum inşallah ❤️