yasemincel65 nazli0306 ohh maşallah, bende kız kardeş yok maalesef ama Allahtan anam yakınımda yarın öbür gün tayin vs olursa diye çok korkuyorum da 🥹🥹
lena36_ yasemincel65 doğuma hazırlık temizlik yaptım bolcaaaa evin rutinini oturttum çünkü 2 çocuğum daha var 😊😊
lena36_ yasemincel65 evet 3. Benim ama hiçbir farkı yok aynı heyecan aynı mutluluk aynı bekleyişler çok teşekkür ediyorum bu arada 36+6 yiz 😊🤲♥️🥰
canan_55 yasemincel65 ben de öyleyim evden çıkamıyorum evi toparlamaya çalışıyorum totomu kaldırabilirsem sonra film örgü yemek öyle vakit geçirmeye çalışıyorum. Gurbetteyim annem yok yakınımda alt katımda kayınvalidemler var aramız kötü değil ama mesafeliyim arkadaş da yok eşim şehir dışında çalışıyo tam bi bunalım yani doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum 🙄
yasemincel65 canan_55 doğumda eşin gelmeyecek mi kızz yalnız zor valla 🥹🥹 aman kaynanayı da boşver gitme daha iyi
Busyusad canan_55 kesinlikle aynıyız herşeyiyle annemler yakın değil arkadaş çevrem olduğum yerde değil gidebilecek niyetim yok eltim kaynamam alt katımda kar ama samimi olmuyorum çok eşim sadece şehir dışında değil ama 12 saat çalışıyor akşam gelince duş yemek sonra bir film bile birlikte izleyemeden yatıyor zaten o yüzden tam kafa yemelik durumdayım bende
meltemerennn erkekannesi1_ ay ben gurbetteyim sürekli evdeyim eski dizileri izleyip duruyorum cennet mahallesi felan izliyorum artık bunalıyorum
Busyusad yasemincel65 valla zor zamanda geçmiyor arada onlar gelmezse ben zaten inmiyorum bile en güzeli fazla samimi olmamak
3535abc Kendimden hariç herşeye vakit ayırıyorum koca karı gibi oldum 😁😁 çocuk var hamilelik Kur’an okuyorum yemek hazırla temizlik yap hop akşam oldu hamur işi tatlı yapmak çok severim kalkıp yaparım eşimde çok sever yaparım her zaman ailem yakın bana ama gitmiyorum aileden yana şanslı değilim aylarca annemi aramasam asla o aramaz anne kız samimiliği yok nedense olmadı koca tarafı fazla yok zaten kaynana kayınbaba erken vefat ettiler Allâh rahmet eylesin iyi insanlar dı evimde eşim kocamla evimle ilgileniyorum Allâh can sağlığı versin 🤲🤲
canan_55 Busyusad napcaz böyle bilmiyorum çalışıyordum buraya gelmeden önce burda iş de yok doğru düzgün küçük yer sürekli evde olmak çok kötü
jalepone yasemincel65 ay bu ara çok sıkılıyorum öyle arkadaşla otur kalk oda sıkıyor artık örgü örmeye çalışacağım hiç denemedim artık onla deliririm biraz sonra Bebişimin hastahane hediyeliklerini kendim yapayım diyorum ( daha pahalıya gelmesine rağmen )sırf vakit geçsin diye hafta sonu özellikle tatlı yapıyorum vakit geçsin diye bu ara böyle bir ne yapsam da vakit geçse derdindeyim ha kitap okuyorum bebiş için böyle böyle geçecek bu vakit 😂
yasemincel65 jalepone valla bana da arada komşudur bizimkilerdir geliyor onlar için tatlı tuzlu şeyler yapıyorum ama fazla da ayakta kalamıyorum ben hemen belim ağrıyor 😣 Kitap okumak istiyorum ama daha alışkanlık edinemedim 😅😅
SudeNazz9 Alt degistir, yemek yap, yedir icir, temizle, oyun oynat derkeeen hoop aksam oluveriyo😅😮💨 kendime zaman yok😮💨 Spor yapmayı cok istiyorum bebem dursa! 😑
yasemincel65 Yazmelegi_ ay ben de yaaa, muhteşem yüzyıl, adını feriha koydum, aşkı memnu bitir bitir başa sarıyorum tekrar izliyorum 😅😅😅