seydanurdemir Ben devlet hastanesine gittim bir dönem, orada 2 doktor değiştirdim. İkisi de aldı. Sadece eşimde gelebilir mi diye sorduk tabiki buyrun dediler. Aynı özel gibiydi. Eşimde, oğlumda ultrason bakılınca yanımdaydı. Hiç sorun çıkarmadı devletteki doktorlar. Sonra şehir hastanesine geçiş yaptım. Bir doktorla devam ettim o da eşimi ve çocuğumu aldı içeri. Geçenlerde bu doktora sıra bulamadım ama kontrol günümde geçmesin diye başka doktora gitmek zorunda kaldım (37 haftalığım diye) şehir hastanesinde sağ olsun o da eşim ve çocuğumu aldı. Ben Manisa’da yaşıyorum. Devlet hastanesi ve şehir hastanesinde 4 doktora gittim toplamda hepsi de aldı yani. Hiçbiri sorun çıkarmadı. Öyle çok ısrarla, ricalar ederek vs de söylemedik. Sadece eşimde gelebilir mi diyorum tabiki, buyrun diyorlar, alıyorlar içeri. Kontrol zamanlarında herkes eşleriyle geliyorlar. Hepsi de içeri giriyorlar burada. Bizde sürecin başından beri her kontrolde eşim ve oğlumlaydık. Çok güzel bir uygulama bence. İnsan o an eşi de yanında olsun, o heyecana ortak olsun istiyor. 🌸🥹Bence eşi içeriye almamalarının sebebi binbir türlü insan var, eşimin orasına burasına dokundun diye sorun çıkaran olabilir, saldırmak isteyen olabilir vs o yüzden bence kendilerini de düşünerek böyle yaptıklarını düşünüyorum.